23948sdkhjf

Et etterlengtet treff

Hardangerfjordtreffet ble et av få gjennomførte lastebiltreff i sesongen 2020.

Det startet med et plask. Gamle og morkne pakninger i takluker og dører fikk den ultimate testen natt til lørdag, på utstillingsplassen ved Jondal i Hardanger.

Heldigvis var det nye bygget på tomten både lyst, lunt og trivelig. De fremmøtte fikk det de kom for - en sosial happening sammen med likesinnede. Og så arrangør, Stig Tore Anthun, uttalte: - Regn er vi vant med, vi yrkessjåfører. Det er ikke noe problem.

Det var mye nytt å se i år. Noe som vitner om stor aktivitet i garasjene rundt i landet. Den kanskje mest spesielle gjesten denne gang var nok en Saurer, eid av Oddgeir Solvåg.

Utpå lørdagen ble det kortesje langs Maurangerfjorden og Hardangerfjorden til Rosendal. Mange valgte en tidlig retur, grunnet været. Men av de som var der møtte vi bare tommel opp og god stemning. Det skal mer enn bøtteregn til for å stagge en lastebilentusiast.

Fyldige reportasjer og intervjuer dukker opp i både TransportMagasinet og Veteranlastebilen om ikke lenge. Her følger derfor et kjapt utvalg av noen av de fremmøtte dette året.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172