23948sdkhjf

Endelig helg: Hardangerfjordtreffet er i gang - ferske bilder

Denne helgen skjer det mye. En av de store hendelsene er Hardangerjordtreffet ved Jondal. Frode har akkurat sendt oss bilder herfra.

TREFFTUNGT: Helgen er i gang, og ved Norges vakreste fjord er bilene allerede i ferd med å samles.

- Kan du holde røret en liten stund, sier treffsjef Stig Tore Anthun på telefonen. - Det har akkurat kommet inn et ferjelass med biler.

Trekkplaster lørdag: En snutebil få har sett!

Hardangerfjordtreffet går nå 10.-12. juni, og er ikke bare veteranlastebiler, men også et sted for å treffe andre med dilla på lastebil.

Anthun regner med at han får inn langt over 100 biler i løpet av dagen, og mange kommer langveis fra. Det er kommet biler fra Kristansand og Gjøvik på formiddagen.

- Jeg synes det er utrolig gøy at bransjen kan samles og i disse tider med galopperende kostnader fortsatt prioriterer å bruke penger på en hobby som dette, sier han med innlevelse.  - Det er klart at det er kjekt også for oss som arrangerer.

Tidligere i uken så værmeldingen for Vestlandet brutal ut, nå ser det langt bedre ut :) I hvertfall for i dag og i morgen.

- Ja, lørdagen blir fin. Og da håper jeg ekstra mange kommer for å ta en titt på trekkplasteret vårt. En Volvo NH 750 snutebiler er jo ikke akkurat hverdagskost.

Se bilder fra tidligere reportasje

Treffet ble arrangert første gang i 2018, og har vært omtalt på Tungt og i TransportMagasinet tidligere. Sjekk bildekarusellen her fra treffet i 2020!

Treffet samler altså et tresifret antall gamle lastebiler. På facebooksiden til treffet kan du se flere av bilene som er påmeldt.

Kilde: TransportMagasinet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094