23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Volvo Maskin

Arne Knaben blir ny administrerende direktør i Volvo Maskin AS.

Arne Knaben tiltrer i stillingen som administrerende direktør i Volvo Maskin AS 1. november 2020. Arne bringer med seg erfaring fra en rekke ulike stillinger i Volvo-konsernet, deriblant Vice President HUB MEENA (Middle East, East and North Africa) Volvo Trucks International, Managing Director for Volvo Group UK & Ireland og President Volvo Group Australia. Arne er utdannet maskiningeniør kombinert med fag innen industriell økonomi og startet sitt yrkesliv som landbruksmekaniker. Arne overtar stillingen etter Gunnar Thorud, som etter fire år i Volvo Maskin, blir hovedansvarlig for Productivty Services.

- Ettersom jeg får innsikt i Volvo Maskin AS sin strategisk retning og hvordan de har arbeidet de siste fire årene, ser jeg at dette er noe jeg kan identifisere meg med. Jeg motiveres av, og har stor tror på denne måten å jobbe på. Det er lagt en god grunnmur og sammen med teamet i Norge vil jeg fortsette på denne reisen, med spesielt fokus på kontinuerlig forbedring og, som vi alltid gjør i Volvo, etterstrebe å sette kunden i sentrum, sier Arne Knaben, administrerende direktør Volvo Maskin AS.

Arne Knaben vil rapportere direkte til Val Ledden, Head of Retail Development & Key Accounts. For å sikre et så sømløst lederskifte som mulig vil Gunnar Thorud ha en nøkkelrolle i overleverings- og onboardingsprosessen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.143