23948sdkhjf

Har skaffet seg Norges første Palfinger kravlekran - se tøff video

Det er massetransportør Bjerkelia Transport A/S på Oppaker som har gått til innkjøp av Norges første Palfinger Crawler Crane. Denne saken er dyr, men utrolig fleksibel - og artig å se i aksjon.

INNOVASJON I ARBEID:

- Jeg fant tilfeldig denne kranen på en film på nettet, og tenkte at den må jo passe perfekt for oss, forteller Morten Skoglund Bjerkelia. Han er andregenerasjon i Bjerkelia Transport, med sete midt mellom Kløfta og Skarnes ved Glomma.

Selv har han vokst opp i lastebil, og har jobbet i firmaet faren startet for 25 år siden fra lappen var blodfersk. Bjerkelia Transport omsetter for rundt 20 millioner i året, og har 10 biler i stallen.

Dette er den ene av to videoer Bjerkelia har laget. I den andre ser du hvordan kranen kommer seg inn steder med høyd helt ned til 2.1 meter. Sjekk dem her.

- Palfinger har vi jo brukt mye av på kranbilene våre, men jeg så med en gang at dette har et utrolig bruksområde på anlegg. Bilene våre står jo ofte hele dagen på anlegg og kraner, og da vi fikk med oss en stor oppdragsgiver på prosjektet hoppet vi i det og kjøpte.

- Men dette ser ikke direkte billg ut?

- Nei, den koster nok mer enn den siste bilchassis og kran vi kjøpte. Men jeg er temmlig sikker på at vi får mer enn nok å gjøre med denne her.

- Men si meg, er dere proffe på egenreklamer også???

- Næææ. Er første gang vi har laget noe sånt. Vi brukte Casual Film og er strålende fornøyde.

Opphav og kilder: Bjerkelia Transport

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172