23948sdkhjf

Disse sjåførene ble vi kjent med i 2020

"Menneskene på veien" har blitt en populær serie på facebooksiden til tungt.no, og i løpet av siste halvdel av 2020 er nær 60 yrkessjåfører blitt presentert.

Serien gir et lite innblikk i hverdagen til sjåførene, og forteller blant annet om hvordan yrkeskarrieren startet og spesielle opplevelser på veien.

Ut fra denne serien har vi funnet ut at 7 av 10 kvinnelige lastebilsjåfører er inspirert av pappa. De har fra tidlig alder vært med i lastebilen, og fått god kjennskap til både yrket og bransjen.

Så å si alle vi har vært i kontakt med sier at det å være yrkessjåfør er et flott yrke. Alle trives i jobben sin, selv om det noen ganger er lange og slitsomme dager.

Kommentarer vi ofte får da vi spør om hva som er det beste ved yrket er: "Friheten", "menneskene vi møter", "de beste kollegaene", "nydelig natur" og "jeg elsker å kjøre".

Blant de vi har blitt bedre kjent med er Marte Hjortland Hundhammer fra Bergen, Ole-Martin Jordheim fra Hemsedal og Sven-Erik Fonnes fra Fonnes ved Mongstad. De har alle delt litt av sin hverdag.
Du kan treffe disse og alle de andre her: Menneskene på veien

Artikkelen er en del av vårt tema om Toppsakene 2020.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094