23948sdkhjf

Transportør i nord? Følg med på Tromsø kommune

Et av de mer spesiell transportanbudene som gikk ut i romjulen er Tromsøs dynamiske innkjøpsordning. Det varer frem til 2030!

DAGENS ANBUD:

Jeg måtte se to ganger på datoen på dette anbudet, for vel har vi rundet årsskiftet - men tilbudsfrist nyttårsaften 2030!?

Forklaringen er altså følgende: "Tromsø kommune har besluttet å etablere en dynamisk innkjøpsordning for anskaffelser av transporttjenester for kommunen. DPS-ordningen skal også omfatte Karlsøy kommune og Tromsø kommunes kommunale foretak, jf. samarbeids-/tjenesteavtale."

Og DPS betyr da følgende:

Med «DPS» menes en avtale hvor oppdragsgiver inngår en avtale “uten at alle vilkårene for de endelige kontraktene er regulert” med en eller flere leverandører for en bestemt periode eller la leverandører bli tatt opp i en innkjøpsordning for en bestemt periode.

Ført når oppdragsgiver skal anskaffe en vare eller tjeneste, ber oppdragsgiver om tilbud fra leverandørene på ordningen. Alle leverandører som er tatt opp i ordningen på tidspunktet for kunngjøringen av konkurransen, vil bli invitert til å gi tilbud.

Anbudet omfatter følgende tjenstegrupper:

  • Veitransporttjenester
  • Taxitjenester
  • Spesialtjenester av veipassasjerertransport
  • Passasjertransport utenfor rutetider

Hvor store summer denne innkjøsordningen for transport totalt utgjør fremgår ikke av dokumentene, men mer enn smuler er det nok.

Og det skal man jaggu ha bare for å lese gjennom anbudsdokumentene. For en ikke-juridisk person er det halvveis til å bli skyggeredd av, alt som kreves og alt man må love.

Lønns- og arbeidsvilkår

Men for Tromsøs innbyggere er det jo betru\yggende da. Ikke minst det som står i "Egenerklæring om lønns- og arbeidsvilkår", som kort sagt skal forsikre om at det er rettferdige forhold det kjøres for.

Om kommunen da tar sin påseplikt så alvorlig som dokumentet gir inntrykk av.

ANBUDSDOKUMENTER FINNER DU HER (krever gratis konto hos Visma TendSign). 

Kilde: Mercell

Artikkelen er en del av vårt tema om Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078