23948sdkhjf

Sjekk ut Tommys nye grønne 750

Tommy Haugen Transport AS fikk nylig levert en spesialtilpasset Volvo FH16 750.

NYE BILER:
Da tungt.no snakker med Haugen er han ute på jomfruturen til Bjerkvik nord for Narvik, og har akkurat tilbakelagt 350 mil. Fra sin base på Skarnes kjører han til daglig oppdrag for Bring Intermodal.

- Jeg er veldig fornøyd med den nye bilen, sier Tommy Haugen.

- Jeg har holdt meg til Volvo hele tiden. Tidligere hadde jeg en vanlig 540, og jeg må si at det er gøy med litt skikkelig trøkk i den nye 750. Den er lett å kjøre og klarer seg utmerket på norske vinterveier, sier Haugen.

Spesialtilpasninger

Dette er en Classic modell. For de som lurer så kommer de nye modellene først til kunder i mars 2021.

Haugen hadde ganske klare formeninger om hvordan bilen skulle se ut. Det er en original 320-bil, som Volmax avd. Hamar har brukt mange timer på å tilpasse.

- Jeg ønsket en bil som ikke peker seg ut, og ønsket å tone det hele ned litt. Pipene er kuttet slik at de ikke går over spoileren, slik at bilen ser nøytral ut helt til du ser godt etter. Når jeg har på tralla så ser det ut som en standardbil, sier Haugen.

I tillegg kan vi nevne ekstra lys i grillen, grønne diodelys under bilen og tilpassede skap til brannslukningsapparatene.

Overbygget skapte diskusjon

Da Volmax la ut bilder av bilen på sin facebookside, ble det debatt rundt overhenget på bilen.

- Dette er en 320-bil, og overhenget er kuttet ned ti centimeter. Jeg kunne ikke ta mer på grunn av en lufttank bak på bilen. Jeg ønsket å ha en helhet bak på bilen, så da ble det montert kasser på siden av overhenget for å få det helt kompakt.

Det er gått litt ned på dekkdimensjonen for å få bilen lavere, og da måtte skjermene flyttes fremover for å få de sentrert over hjulene.

- Jeg må få skryte av Erik Pedersen på Volmax. Han har gjort en formidabel jobb med denne bilen, sier Haugen.

Noen fakta

  • Volvo FH16 750 6x4
  • 6 x LED ekstralys
  • DuraBright Alu. Felger
  • VDS styring m/ personlige innstillinger
  • Airbag
  • iParkCool - For nedkjøling av hytte,
  • ACC og I-See topografisk CruiseControl
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078