23948sdkhjf

Dia Proff med ioniseringsmaskin som renser luft for virus og støv

Det skal være et patentbeskyttet produkt for å eliminere – rense luft for helseskadelige partikler bla. virus (som covid-19), byggestøv, mikrostøv, asbeststøv, bakterier, lukt og røykskader.

Ionisering uten Ozon

I følge en pressemelding fra Dia Proff bruker maskinene ionisering, men uten bruk av Ozon som er skadelig for mennesker over tid. Med systemet vil partikkelinnholdet reduseres med opptil 95%, og med det være gunstig for alle som oppholder seg innendørs.

Under ioniseringen fylles luften med positivt og negativt ladede ioner som gjør at skadelige partikler i luften klumper seg sammen, og deretter faller ned på bakken og blir der. Denne prosessen holder luften ren og er helt uten restprodukter, luktfri og helt ufarlig, står det videre.

DiaProff Norge AS forklarer at OxySan kommer i 4 ulike størrelser til ulike arealer.

- Sagt på en forenklet måte. OxySan maskiner renser luften i alle lokaler for skadelige viruspartikler i luften, forklarer administrerende direktør Carl Ronny Olsen i Dia Proff Norge.

OxySan ozonfri luftionisering fjerner:

  • Virus og bakterier i alle typer rom og lokaler hvor mennesker oppholder seg.
  • Alt støv som mikrostøv, kvartsstøv, betongsstøv skjærestøv og sveisestøv, samt lukt i luften på byggeplasser og verksteder.
  • Asbeststøv med lufte kanaler.
  • Røyklukt etter brann
  • Mugglukt og sopp problemer
  • OxySan er utviklet av det svenske firmaet Renluftsteknik. Siden 1982 har de utviklet produkter for å forbedre luftkvaliteten og løsninger rundt støv og lukt gjennom ozonfri ionisering. Under utviklingen av OxySan har materialet og produksjonsmetode vært viktig og maskinene kan resirkuleres til ca. 90%.

Kilde: Dia Proff AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156