23948sdkhjf

Kjører hjullaster: Linn fra Hadeland

GRØFTENS HELTER
“Campingvogner er også gøy å knuse"

  • Helten: Linn
  • Bosted: Hadeland
  • Maskin: 2018 Cat 950M
  • Linn har jobbet med anleggsmaskiner i to og et halvt år, og er i dag hos Hadeland og Ringerike Avfallsselskap.
  • Instagram: @hjullasterfrue

“Det var flere ting som gjorde at jeg valgte dette yrket. Blant annet at jeg ville utfordre meg selv, og at det var fristende med “normale” arbeidstider. Jeg kom fra sykepleierstudiet med arbeidstidene det innebar, og visste ikke forskjell på helg, hverdager og helligdager. Som alenemor er kabalen mye enklere å få til å gå opp nå med arbeidstid i hovedsakelig hverdager.

I tillegg er jeg vokst opp i en motorinteressert familie, og fått høre at dette ikke var noe for jenter. Selvfølgelig er dette like mye for jenter!

Det beste med denne jobben, ved siden av arbeidstidene, er vanskelig å velge. Det er jo helt rå ærefrykt i at lille meg kan håndtere en maskin på sjukt mange tonn. I dag kjører jeg en 2018 Cat 950M, men har også kjørt både gammel og ny Volvo-laster og Liebherr gravere.

Jeg husker spesielt at jeg koste meg veldig da jeg fikk inn to hele brakker som skulle vippes av flaket på lastebilen, samt knuses. Campingvogner er også gøy å knuse.

Om tre år håper jeg at jeg enten trives like godt i stillingen jeg har nå, eller at jeg har tatt steget over i en lederstilling - gjerne innen transport, logistikk, HMS eller drift. Eller kanskje jeg har startet for meg selv. Hvem vet?”

Opphav og kilder: Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Grøftens helter!.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094