23948sdkhjf

LogiMAT utsatt til neste år

Den store internasjonale messen for intralogistiske løsninger og prosessledelse skulle ha vært avholdt i Stuttgart i juni, men er nå blitt utsatt til 8. – 10. mars 2022.

Utsettelsen kommer neppe som noen stor overraskelse, og arrangør Euroexpo Messe- und Kongress forklarer den med den vanskelige pågående situasjonen rundt Covid-19. Gjennom utsettelsen til 8. til 10. mars 2022 vil utstillere få den nødvendige sikkerhet de trenger for sin langsiktige planlegging, skriver arrangøren i en pressemelding.

Heller ikke i fjor ble messen avholdt, men i 2019 ble det satt publikumsrekord med nær 62.000 besøkende. Over 1.600 selskaper fra 42 land la beslag på nær 65.000 kvm netto utstillingsareal.

Jobber med et digitalt arrangement

LogiMAT 2021 skulle opprinnelig blitt avholdt 22. til 24. juni, og arrangøren jobber for tiden med en digital kommunikasjons- og informasjonsplattform slik at utstillere og besøkende fortsatt kan koble seg digitalt i år.

– I tillegg til spennende presentasjoner av høy kvalitet og muligheten for at utstillerne våre kan få presentert sine produkter og løsninger, vil det digitale arrangementet fokusere på smart matchmaking, forklarer Peter Kazander, adm. direktør i Euroexpo Messe- und Kongress. Arrangøren tilbyr den digitale løsningen som en måte å bygge bro over gapet til neste live messe i mars 2022 og oppfylle sitt primære oppdrag å bringe utstillere og besøkende sammen i en topp moderne begivenhet.

Kilde: Euroexpo

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094