23948sdkhjf

AutoStore i matchende Bring-farge

Som tidligere meldt har Bring valgt Swisslog som leverandør av en komplett AutoStoreløsning. Den blir i første omgang på 22.000 kasser som skal betjenes av 22 roboter.

Automasjonsløsningen fra Swisslog er en del av Brings nye fulfilment-tjeneste Shelfless, som nylig ble lansert i Norge og Norden. Shelfless er en helhetsløsning med lager, plukk & pakk samt digitale løsninger som gir synlighet og kontroll fra ordre til levering. Tjenesten lanseres nå i Norge og ambisjonen er å kunne tilby den i enda flere nordiske land raskt.

AutoStore-løsningen vil stå sentralt i et automatisert lager som Posten og Bring etablerer i et 36.000 kvm stort bygg på Berger nord for Oslo. I den nye lagerløsningen vil nye digitale løsninger og automatiserte prosesser ta hånd om all logistikk fra man har trykket på kjøpsknappen i nettbutikken til varen leveres.

Voksende behov for effektiv e-handelslogistikk

– Med denne investeringen vil vi ytterligere forsterke vår evne til å dekke den voksende e-handelens behov for en fleksibel, rask og effektiv varehåndtering. Ved å etablere et sentrum for e-handel nært de norske forbrukerne kan vi sikre at nettbutikker og markedsplasser når ut til de norske forbrukerne på en rask og effektiv måte, sier Stefan Einarsson, adm. direktør i Bring Warehousings avdeling for e-handel og logistikk.

Han legger til at de foretok en grundig anskaffelsesprosess og landet til slutt på Swisslog på grunn av deres store og brede kompetanse innen automasjon, kombinert med deres attraktive kommersielle tilbud.

– Med Swisslog som partner får vi en komplett AutoStore-løsning og tilhørende service og support, sier Einarsson.

Planlagt for utvidelse

Bring Warehousing valgte en AutoStore-løsning fordi den er godt etablert i e-handelen, kompakt, fleksibel og godt utprøvd. I den første fasen leverer Swisslog en AutoStore-løsning som består av 22 000 kasser, 22 roboter og syv porter i tillegg til et banesystem, et bufferområde og programvaren SynQ som skal integreres med Brings eget WMS. I senere planlagte faser kan anlegget bli bygget ut med enda mer automasjon og flere roboter, porter og banesystemer. Den første installasjonsfasen starter i løpet av våren.

Opphav og kilder: Swisslog

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Bedriften H & K Sandnes: Går bra til tross
Hva i all verden? Han bor i tømmerlasset!
Januarsmellen: 114 konkurser i bygg og anlegg januar 2023
Scania R770 til Hardangerskifer: - Vi vil ha god trekkraft og spare diesel
Krone er fortsatt konge over 16 tonn: Tilhengersalget med solid vekst i 2022
Tor-Eivind Kverneland i 2020: Tømmer og flis – helt på grensen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.14