23948sdkhjf

Alf Johansen AS: Fem nye biler for Franzefoss i Trøndelag

Alf Johansen AS med fem nye biler som skal gå på oppdrag for Franzefoss’ tre pukkverk i Trøndelag.

- Det utvidede samarbeidet med Alf Johansen vil gi oss bedre kontroll på hele næringskjeden, noe som skaper forutsigbarhet og trygghet både for oss og våre kunder, forteller Jørn Eliassen, salgsleder Franzefoss i Trøndelag.

Sammen skal de nå skape løsninger på transport og masseforflytning, noe som er nøkkelen til å komme i posisjon for de store prosjektene, står det i en pressemelding.

5 stk Scania 

- Bilene er Scania 3-akslet Euro 6 tippbiler med henger, og de skal alle fem betjene de tre pukkverkene våre. De skal hovedsakelig kjøre stein til våre kunder, men de skal også bistå ved internkjøring på og mellom anleggene, supplerer Leif Nesset, transportkoordinator i Trøndelag.

Franzefoss har tre pukkverk i Trøndelag. Fossberga som ligger i Stjørdal, Lia i Bratsbergveien øst for Trondheim og Vassfjell som befinner seg i Brøttemsveien sør-vest for Trondheim.

Bedriften er svært bevisst på at stein ikke er en fornybar ressurs og at forekomstene må benyttes på en miljømessig og god måte for å sikre ressursgrunnlaget på lang sikt.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Franzefoss

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11