23948sdkhjf

VBG: En sentral transport-bransjemann takker av

VBG i Norge med ny sjef

KOBLINGENES MESTER:

Finnes det noen i bransjen som har tettere koblinger enn 65-åringen Hans Otto Westli? Men altså: Etter 20 år i sjefsstolen går han av som daglig leder i VBG Group Sales i Norge.

Han overlater roret til Kjetil Håkonsen (52), som har nesten like langt fartstid. Endringen trådte i kraft fra årsskiftet.

Westli pensjonist til påske

- Jeg går over i pensjonistenes rekker til påske, men vil selvsagt stå til disposisjon for Kjetil ved behov. Jeg er helt trygg på at han driver dette videre i god stil, sier Hans Otto Westli. 

Han har vært godt synlig i bransjen, både gjennom VBG, men også som mangeårig formann i Påbyggergruppen i Norsk Industri.

Kjetil var en av de første Hans Otto ansatte da han tok over lederrollen for 20 år siden. Kjetil kommer nå fra stillingen som teknisk salgskonsulent og får tittelen Business Unit Manager.

VBG er stort konser

VBG Group Sales i Norge er en del av VBG Truck Equipment som er en av tre divisjoner i VBG Group.

- Jeg gleder meg til de nye oppgavene, vi er en flott sammensveiset gjeng her. Det skal ansettes en ny etter meg, men ytterligere endringer er ikke på gang. Vi selger og representerer produkter til transportbransjen som er i verdensklasse og vi har en merkevare som bransjen vet hva står for, sier Håkonsen.

Fakta om VBG

: VBG er en systemleverandør for sammenkobling av bil og tilhenger, direkte til alle lastebilprodusenter og påbyggere i Europa – det innebærer at en stor andel av de hengerfester som selges på det norske markedet, kommer ferdig montert på et nytt lastebilchassis.

 Hengerfester, trekkbjelkesystemer, tilhengerdrag og underkjøringshindere, står for om lag 75-80 prosent av omsetningen i Norge. I tillegg har VBG produktet Onspot, en automatisk kjetting-løsning til tunge kjøretøy ned til store varebiler med bakhjulsdrift. Også Ringfeder er i porteføljen, og er rettet i hovedsak mot ettermarkedet.

Kilde: VBG pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079