23948sdkhjf

MANdag igjen!

Sjekk nye Lion S. Gjengen fra München har alltid laget tøffe biler. Og det blir ikke verre av at de pimper dem litt.

NYE BILER:

Norske lastebileiere, eller i hvert fall sjåførene, kan ikke få nok av store motorer og påkostede biler. Sånn sett kommer nok nye TGX Individual Lion S til sitt rette element.

Fenomenet med topp utstyrte kjøretøy er forresten ikke forbeholdt lastebiler.

Innen alt fra motorsykler via familiefraktere til børtraktorer og ekte traktorer - er det top-of-line som står for 80 prosent av omsetningen. Sånn er vi nordmenn. Så TGX Individual Lion S kommer "hjem".

Lansert i gullfarger

TGX ble jo lansert i gull, og nå blir det bare bedre:

"Bilen har karboneffekter på støtfanger og speilene, og røde designelementer som understreker designen på den nye MAN Truck Generation. Grillen i sort med kromdetaljer og røde elementer, etter ønske en takbøyle med ekstralys i LED-utførelse, rustfrie stålelementer i front og på sidene, sorte felger og den eksklusive MAN Individual-solskjermen sørger for et iøynefallende, kraftig eksteriør". Ja, det var reklameteksten utvendig.

Innvendig sier MAN: "... eksklusivt preg med rød dekorativ søm på det skinntrukne multifunksjonsrattet som understreker den sportslige karakteren til MAN TGX Individual Lion S. Setene er i Alcantara skinn med rød diamantsøm, og armlenene og dørtrekket matcher dette. På hodestøttene er det applikert en rød løve. Lion S-tekst pryder kromdørlistene, og de røde sikkerhetsbeltene øker det dynamiske helhetsinntrykket ytterligere."

Og sjekk det kjøkkenet!

Av litt mer praktisk karakter kan vi legge til mulighet for et romslig oppbevaringsskap på 1.400 liter i stedet for den øvre køyen eller en kjøkkenenhet med mikrobølgeovn og kaffemaskin.

Så løp og kjøp folkens - de kjappeste til beins får med seg en helt gratis MAN-reklamekanal på Youtube også :)

Kilde: MAN pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078