23948sdkhjf

Optimera: Kjøper Rencon og styrker seg på betong og anlegg

Optimera kjøper Kristiansand-selskapet Rencon AS for å ekspandere videre innenfor betong- og anleggssektoren. Daglig leder Mikael Olsen ser frem til å få Optimera som eiere og mulighetene dette gir for å utvikle Rencon videre.

Gjennom sitt eierskap i Hansmark AS har Optimera siden 2017 hatt et solid fotfeste overfor entreprenører som jobber inn mot bygg, vei, tunnel, bane og anlegg. I likhet med Hansmark, er Rencon et spesialistselskap med virksomhet innen salg og utleie til anlegg og infrastruktur. Produktspekteret dekker armeringsprodukter, verktøy, utstyr og festemateriell. Selskapets medarbeidere utfører dessuten flytsparkling og berginjeksjon, opplyser Optimera i en pressemelding.

Viktig for kundene på Sørlandet

Med sin beliggenhet på Mjåvann utenfor Kristiansand bidrar Rencon til at Optimera kan dekke Norgeskartet for anlegg- og betongleveranser enda bedre. Beliggenheten kompletterer Hansmark som er i Bergen, Sandnes, Oslo og Trondheim.

– Rencon sin kompetanse og produktutvalg møter behovene til mange av våre eksisterende kunder på Sørlandet. Vi mener Rencon sine produkter og løsninger bidrar til å effektivisere prosessene på byggeplass og derigjennom øke kundenes lønnsomhet sier adm. direktør Erik Tønnesen i Optimera.

Mikael Olsen fortsetter som daglig leder

Daglig leder og tidligere aksjonær Mikael Olsen i Rencon fortsetter i stillingen etter overtagelsen. Olsen har vært en nøkkelperson i utviklingen av selskapet siden etableringen i 2008. Selskapet har i dag elleve medarbeidere og en omsetning på ca. 50 millioner kroner.

– Størrelse er viktig for å møte kundenes behov blant annet når det gjelder logistikk, miljø og digitalisering. Personlig har jeg derfor en tid ønsket å se Rencon som en del av en større virksomhet med ressurser til å satse på dette. Det handler om å yte enda bedre service til kundene og Optimera er en perfekt strategisk match for oss i så måte, sier Olsen.

Opphav og kilder: Optimera

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.158