23948sdkhjf

Her er Hitachis nye 7-serie hjullastere

De første utgavene av ZW220-7 ankommer Norge i april med nytt design, høyere komfort og flere sikkerhetsfunksjoner.

Her er noen av de første bildene av Hitachis nye hjullasterserie som sparkes igang med modellen ZW220-7.

Nasta forventer at den skal ankomme Norge tidlig i april. Serien får, foruten Steg V-motor, nytt design, høyere komfort og flere sikkerhetsfunksjon.

Vil utfordre markedet

Salgssjef i Nasta, Lars Engmark, sier lanseringen er veldig viktig for Nasta og at de og produsenten har tar kraftige steg i forhold til tilbakemeldinger fra det norske markedet.

- Våre serie 7-hjullastere vil i så måte bli en betydelig utfordrer i markedet. 

Han tror den nye serien også kan bli førerfavoritten, og det er flere grunner til det.

Mye nytt i hytta

Den største merkbare endringen skal være førerhuset, som er fullstendig redesignet. Viktigst er nok at spakene er blitt elektriske med lavere støynivå. Førersetet og spaker er nå fullfjæret. Maskinene har fått ny skjermkontroll, sidebryterpanel og en 8-tommers monitor som styres via et styrehjul (jog-dial). 

Sikkerhet-detaljer

Sikten rundt maskinen skal være svært god med panoramadesignet. I tillegg gir Aerial Angle kamera-systemet  270 graders fugleperspektiv og det bakre hindringsdeteksjons- og varslingssystemet varsler om noe skulle nærme seg bak maskinen.

Tøffere

Radiatoren er blitt mer grovmasket for å minske sjansen for å gå varm. Endringer i konstruksjonen skal også gjøre lasterne mer servicevennlige og driftssikkerheten skal økes med mer holdbare komponenter.

Kilde: Pressemelding fra Nasta

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141