23948sdkhjf

AF Gruppen bygger stort i Lørenskog

AF Bygg Oslo er valgt som totalentreprenør for boligprosjektet MIDT i Lørenskog som omfatter 295 leiligheter fordelt på fem hus. Totalentreprisen har en verdi på 714 millioner kroner ekskl. mva og omfatter totalt 35.000 kvm BTA.

OBOS Nye Hjem og AF Eiendom lanserer nå boligprosjektet MIDT, som ligger sentralt plassert midt på Skårersletta i Lørenskog. Mot Skårersletta etableres et aktivt bygulv med næringsaktører som vil gi et variert tilbud av service og tjenester til både beboerne i MIDT og resten av nærområdet.

Totalt består prosjektet av 295 leiligheter fordelt på fem hus med størrelse fra 23 til 112 kvadratmeter. Beboerne får også tilgang til selskapslokale og gjesteleilighet som kan benyttes i de tilfellene man trenger litt ekstra plass.

Boligene skal miljøsertifiseres gjennom BREEAM-NOR, det sikrer en systematisk tilnærming til miljøledelse og fokus på å skape mer miljøriktige boliger.

AF Gruppen står for gjennomføringen

AF Bygg Oslo er valgt som totalentreprenør for prosjektet, og rivearbeidene skal gjennomføres av AF Decom. Avtalen er en totalentreprise med en verdi på 714 millioner kroner ekskl. mva og omfatter totalt 35.000 kvm BTA.

– Gjennom tett samarbeid med våre komplementære fagmiljøer i AF Gruppen har vi på et tidlig tidspunkt kunne ta de riktige valgene og skapt et prosjekt som gir rom for å prioritere bokvalitet, sier Anders Veidahl, porteføljedirektør i AF Eiendom.

Oppstart av riving ved AF Decom er planlagt i andre kvartal 2021 med oppstart av oppføring av de nye byggene ved AF Bygg Oslo i tredje kvartal 2021. Ferdigstillelse av prosjektet forventes i fjerde kvartal 2024.

Opphav og kilder: AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.128