23948sdkhjf

Kjører tippsemi: Sandra fra Alta

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Det gjorde at jeg ble skikkelig motivert”

  • Sjåfør: Sandra Rødberg, 20 år
  • Bosted: Alta, Finnmark
  • Kjører: Trives i nord
  • Bil: Scania S500 6x4 (2019)
  • Sandra har kjørt lastebil i ett år, og kjører i dag for Daniel Jakobsen Maskin AS.
  • Instagram: @sandra_rodberg

“Jeg har alltid hatt interesse for fart og spenning. Store kjøretøy ble en ny utfordring for meg.

Selv om jeg ikke har vært sjåfør i hundrevis av år, har jeg opplevd litt av hvert ved mine mange mil på veien. Jeg ønsker å fortelle om min første tur når jeg startet hos DJAS.

Natt til 29. juni 2020, startet jeg og min nye sjef på langtur med brønnhengeren. Dette er en tur jeg aldri kommer til å glemme. I løpet av turen fikk jeg sett hvilke muligheter det var for meg i min nye jobb. Hva jeg faktisk kunne lære.

Min nye sjef var veldig tålmodig, og ekstremt villig til å lære bort. Det gjorde at jeg ble skikkelig motivert, og fikk vilje til å lære så mye som overhodet mulig. Slik at jeg en dag kunne bli like dyktig som sjefen min.

Vi har mange store og unike maskiner i firmaet, blant annet veghøvel og doser. Disse er det svært få firmaer i landet som har. Jeg føler meg derfor ekstra heldig som får både kjøre, og med tiden frakte disse maskinene. Dette er en mulighet jeg er stolt av. Har allerede fått kjøre både veghøvel og doser, samt flere av firmaets forskjellige maskiner. Ser fram til å vokse som sjåfør hos DJAS, og er veldig takknemlig for all hjelp og oppfølging jeg får fra bedriften.

Jeg føler jeg har opplevd mye på den korte tiden jeg har vært yrkessjåfør. For å nevne noe, har jeg vært på flere langturer med dyktige sjåfører, kjørt asfalt en hel sesong og kjører nå semi på et stort anlegg i påvente av en ny sommersesong.

Min dag er best når utstyret funker. Daglig kontroll og vedlikehold er derfor høyt prioritert.”

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063