23948sdkhjf

Video med Iveco-convoy på sørlandske

Videoen her er på kanten til ren PR for Iveco, men vi er neppe alene om å ønske oss karavaner og demodager på lastebiler for tiden, så vi slipper den gjennom.

KARAVANEFEBER I VÅRSOLEN:

Stjernelaget hos Iveco Norge har fått fart på åres Iveco-karavane. Og vi har fått levende bevis i form av video som vekker optimisme. Seks hvite Ivecoer i karavane på vei med gulstripe. De skal erobre Norge denne våren.

- Første stopp var Larvik, hvor vi plukket opp container til containerbilen, og gjorde litt dronefilming av karavanen i det fine været, forklarte Iveco-sjefen Helene Norman-Dupuy.

Med med seg på laget har hun bla. ringrevene Rolf Eriksen og Kjell-Ove Trommedalen – og dessuten Jonas Angermo. Angermo er nyansatt Key Account Manager for Ivecos totale modellsortiment, og kan skilte med tung erfaring som bla produktsjef hos PON Equipment AS og logistikkansvarlig hos Volvo Fleet Sales.

Din Tur på alle sidevegger

Det er en skinnende hvit bilpark med profileringen Din Tur, som er Ivecos navn på årets karavane. Forklaringen er enkelt:

- Vi vet at vi ikke får fristet kjøpere før de faktisk får satt seg bak rattet og kjent hvor bra de nye bilene er å kjøre. De neste tre månedene vil bilene etter tur være tilgjengelig hos alle 10 forhandlerne våre. Og alle vil være tilgjengelig så lenge at man faktisk får prøvd skikkelig.

Dette er bilene du kan prøve

Karavane-planene er spikret med tanke på hvor bilene skal være når, men med tanke på at det kan oppstå koronaforandringer, velger Iveco foreløpig å ta det stopp for stopp.

Det er forhandlerne som står for jobben med å kontakte kunder for kjøring. Og i juni blir det etter alt å dømme stort arrangement i Trondheim med gass i fokus.

Disse bilene er med på Iveco-karavanene Din Tur:

  • S-Way med 570 hk og en VanHool-tralle, 26 tonn totalvekt.
  • S-Way med 510 hk og containerpåbygg, 26 tonn totalvekt.
  • S-Way med 360 hk og Nor-Ka skap, 19 tonn totalvekt.
  • 7-tonns Daily med 210 hk og Nor-Kap skap
  • 5-tonns Daily med 210 hk og plan med treveis tipp
  • Kommer i april: Eurocargo 7,5 tonn med skap

Kilde: Tungt

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093