23948sdkhjf

Hesselberg har startet nytt utleieselskap

I takt med etterspørselen etter utleiemaskiner har Hesselberg nå opprettet ett nytt selskap, Hesselberg Rental AS, hvor utleieparken for det meste vil bestå av bestselgerne til Hesselberg Maskin AS.

Målgruppen er i første rekke rent-to-rent til utleiebransjen. En annen målgruppe er større entreprenører som ønsker langtidsutleie av tyngre anleggsmaskiner av typen gravemaskiner, hjullastere og tipptrucker, opplyser salgssjef Håkon Emil Bayard og markedskoordinator Malin Nygård Hesselberg Rental AS.

Mindre stillstand

Delingsøkonomi er ett begrep som blir viktigere og viktigere i årene fremover, og ved utleie av maskiner vil Hesselberg og kundene kunne bli en del av denne økonomien. Inntrykket er at kundene ofte vil unngå at maskiner står stille i perioder med færre oppdrag og samtidig bli mer fleksibel i forhold til store oppdrag i markedet. Dette vil føre til en mer kapital effektiv drift og redusert risiko i forhold til investeringer.

- Vi tar sikte på å skreddersy en utleieløsning til våre kunder med Hesselberg Maskin AS i ryggen, forklarer de to.

Fra Ramirent

Håkon kommer fra Ramirent og har god kjennskap til utleiebransjen. Han har arbeidet som Regionleder for Nord Norge og har frem til nå vært leder for HUB Enebakk. Håkon har tidligere hatt flere roller innenfor transport og logistikk i selskapet Nor Lines AS og har også reist i utenriks sjøfart som maskinist.

Malin er 24 år og er nylig utdannet Siviløkonom med spesialisering i markedsføring på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i ett 8 måneders vikariat i AS Sigurd Hesselberg i resepsjonen og på leverandøravdelingen, og fikk nå muligheten til å bli med fast i Hesselberg teamet.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Hesselberg Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.439