23948sdkhjf

Hesselberg har startet nytt utleieselskap

I takt med etterspørselen etter utleiemaskiner har Hesselberg nå opprettet ett nytt selskap, Hesselberg Rental AS, hvor utleieparken for det meste vil bestå av bestselgerne til Hesselberg Maskin AS.

Målgruppen er i første rekke rent-to-rent til utleiebransjen. En annen målgruppe er større entreprenører som ønsker langtidsutleie av tyngre anleggsmaskiner av typen gravemaskiner, hjullastere og tipptrucker, opplyser salgssjef Håkon Emil Bayard og markedskoordinator Malin Nygård i Hesselberg Rental AS.

Mindre stillstand

Delingsøkonomi er ett begrep som blir viktigere og viktigere i årene fremover, og ved utleie av maskiner vil Hesselberg og kundene kunne bli en del av denne økonomien. Inntrykket er at kundene ofte vil unngå at maskiner står stille i perioder med færre oppdrag og samtidig bli mer fleksibel i forhold til store oppdrag i markedet. Dette vil føre til en mer kapital effektiv drift og redusert risiko i forhold til investeringer.

- Vi tar sikte på å skreddersy en utleieløsning til våre kunder med Hesselberg Maskin AS i ryggen, forklarer de to.

Fra Ramirent

Håkon kommer fra Ramirent og har god kjennskap til utleiebransjen. Han har arbeidet som Regionleder for Nord-Norge og har frem til nå vært leder for HUB Enebakk. Håkon har tidligere hatt flere roller innenfor transport og logistikk i selskapet Nor Lines AS og har også reist i utenriks sjøfart som maskinist.

Malin er 24 år og er nylig utdannet Siviløkonom med spesialisering i markedsføring på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i ett 8 måneders vikariat i AS Sigurd Hesselberg i resepsjonen og på leverandøravdelingen, og fikk nå muligheten til å bli med fast i Hesselberg teamet.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Hesselberg Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094