23948sdkhjf

Element Logic etablerer seg i Spania

Med etableringen av et kontor i Barcelona har den norske suksessbedriften Element Logic fjernet ytterligere en hvit flekk på sitt Europakart.

Element Logic var den første distributøren av norskutviklede AutoStore som selskapet hevder muliggjør 75 reduksjon av lagerplassen sammenlignet med et manuelt lager og samtidig øker plukk-kapasiteten opptil ti ganger. Etter først å ha opparbeidet et solid fotfeste i Norden har Element Logic de siste årene etablert seg i stadig flere land på kontinentet og nylig ble det kjent at selskapet nå også har åpnet et kontor i Barcelona.

– Vi ser en tydelig vekst i Europa. Flere og flere selskaper ønsker å automatisere lagrene sine. Vi har den lengste erfaringen og de mest moderne og attraktive løsningene i markedet. Vi er klare for veksten som kommer, sier CEO Dag-Adler Blakseth, som opplyser at den den spanske virksomheten skal ledes av Albert Vidal. Han har mer enn 20 års erfaring fra spanske og tyske teknologiselskaper i industri- og logistikksektoren, og kommer senest fra Mecalux der han var ansvarlig for forretningsenheten for Warehouse Management Systems.

Les også: Mål om å passere to milliarder i 2022

Et spørsmål om overlevelsesevne

– Markedets behov endrer seg så raskt og blir så krevende at innføring av teknologi og automatisering er viktig, sier Albert Vidal. – Det er ikke lenger bare et spørsmål om å forbedre konkurranseevnen, det er et spørsmål om virksomhetens overlevelse ettersom kundene alltid vil kjøpe fra de bedriftene som har produktene sine tilgjengelige og klare til å bli levert på den raskeste og mest feilfrie måten, sier han.

Albert Vidal skal lede virksomheten til Element Logic i Spania. Foto: Privat

Kilde: Element Logic

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11