23948sdkhjf

Ny utviklingssjef i NREP Logicenters

NREP Logicenters styrker teamet ved å rekruttere Jacob Sandberg Gjems-Onstad som utviklingssjef for Logicenters i Norge.

NREP Logicenters opplyser at Jacob Sandberg Gjems-Onstad er blitt rekruttert som utviklingssjef for å støtte selskapets vekst og møte den sterke etterspørselen etter egenutviklede produkter og build to suite-løsninger.

Han har mange års erfaring i lignende roller og har blant annet tidligere vært prosjektingeniør i Veidekke Entreprenør AS. Han kommer senest fra Bulk Industrial Real Estate AS hvor han jobbet i åtte år. Der jobbet han med utvikling og gjennomføring av logistikk- og infrastrukturprosjekter.

Les også: NREP Logicenters: Planter flagget i «logistikkstripen»

Som ansvarlig for NREP Logicenters utviklingsavdeling i Norge vil Gjems-Onstad holde en tett dialog med kommunene om planer og byggetillatelser og identifisere mulige tomter for nye utbyggingsprosjekter. I tillegg vil gjennomføring av logistikkprosjekter i samarbeid med leietaker og entreprenør stå sentralt.

Les også: Landets største 3PL-lager kan fort bli for lite

Logicenters er tilstede i Sverige, Danmark, Norge og Finland med logistikkeiendommer på totalt over 1,8 millioner kvadratmeter.

Kilde: NREP Logicenters

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.171