23948sdkhjf

Leman utvider stort i Vestby

Leman benytter seg av de fleksible leiekontraktene til Bulk Flexipark og nesten dobler det leide arealet i Vestby til nær 37.000 kvm.

Bulk Flexipark er et konsept som tilbyr 3PL-leverandører fleksible leiekontrakter og tilgang på kapasitet. Ifølge Bulk Infrastructure reduseres dermed risikoen disse leverandørene ofte løper ved å forplikte seg til langvarige leieavtaler som overskrider kontraktene de har med egne kunder.

Etablert i 2018

Etableringen av det nye konseptet Bulk Flexipark ble offentliggjort i oktober 2017 da Bulk Infrastructure opplyste at de hadde kjøpt en 47 mål stor tomt i Vestby der de skulle etablere et 50.000 kvm stort sentrer for tredjepartslogistikk. Da ble det også kjent at Bulk allerede hadde inngått en leiekontrakt på drøye 11.000 kvm med Leman Norway som var også den første leietakeren som tok i bruk logistikksenteret i 2018.

Etter flere mindre utvidelser har Leman nå signert en kontrakt som utvider avtalen med nær 17.000 kvm og som gir den internasjonale transport- og logistikkaktøren et totalt areal på 36.900 kvm.

Christer Busse, daglig leder i Leman Norway AS, uttaler i en pressemelding at Bulks moduler og design har truffet svært godt innenfor 3PL-markedet, og at de sammen har funnet løsninger som gir en høy utnyttelsesgrad av bygget. Nå er vi klare for å vokse videre, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Busse.

– Totalt har vi nå ca. 175.000 kvm med tomteareal i Vestby. Dette gir oss muligheter til å utvikle flere moderne logistikk- og industrieiendommer av høy kvalitet, sier Dag Klem, VP Sales & Operations i Bulk Industrial Real Estate. Foto: Bulk

175.000 kvm tomteareal i Vestby

Dag Klem, VP Sales & Operations i Bulk Industrial Real Estate, fremhever Vestby som en attraktiv lokasjon for mange logistikkaktører, med nærhet til både E6, Moss Havn og Oslo.

– Det at Leman nå nesten dobler sitt areal her bekrefter at det er riktig lokasjon, sier Klem.

Han legger til at Bulk Infrastructure Group AS startet med tomtekjøp i Vestby Næringspark i 2008, sist med et kjøp av 97.000 kvm i fjor.

– Totalt har vi nå ca. 175.000 kvm med tomteareal i Vestby. Dette gir oss muligheter til å utvikle flere moderne logistikk- og industrieiendommer av høy kvalitet, avslutter Klem.

Opphav og kilder: Bulk Infrastructure

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094