23948sdkhjf

Ny konsernsjef: Kenneth tar styringen i Telemark Bilruter

Og etternavnet er altså Lindquist. 56-åringen har 35 års erfaring fra transport og logistikk både i Norge og internasjonalt.

LEDELSE: Telemark Bilruter ble etablert i 1910, og har i dag 200 ansatte og lokalt eierskap. Det er etter generalforsamling 25. mai at den nye konsernsjefen presenteres.

Telemark Bilruter søkte etter en dyktig leder med kommersielt tankesett og gjennomføringskraft. 

Mann med stort nettverk

– Me valde Kenneth på grunn av hans lange røynsle som leiar både nasjonalt og i internasjonale selskap. Han er visjonær og stend fram som ein lagspelar som evnar å få med seg alle. Han har også stort nettverk og god kunnskap om transportbransjen!

Det uttaler personal- og økonomisjef Tellef Solås, som styrer Telemark Bilruter til Lindquist tar over, i dagens pressemelding. Solås, styret og eksternt rekrutteringsselskap har sammen jobbet seg fram til Kenneth Lindquist som den rette.

Kenneth Lindquist har erfaring fra Nor-Cargo, Posten Norge, DHL og kommer nå fra Viking International Transport og Spedition. Og da kommer han til et selskap som satser, på blant annet et nybygg som hovedkvarter til 100 millioner kroner i Seljord.

Nybygg til 100 millioner

– Eg trur nybygget er ei viktig satsing no! Selskapa som er innovative og tenker framover vil vinne tillit i marknaden. Styret har dei siste åra vist evne til å satse og bygd ein solid strategi for konsernet. Her ser eg mange spennande moglegheiter i selskapa framover.

På kort sikt er største utfordring å få alle bussruter opp og gå der dei var før pandemien. På lang sikt er det å få alle sedskapa til å jobbe saman på tvers - hand i hand.

Og er marknaden tilbake til normalen og me gjer dei rette tinga framover, så vil me ha dobla omsetjinga og sitje att med 4-6 % på botnlina. Me må vere dyktige til å lese marknaden, sjå trendar og snu oss raskt. Det er stikkord for å lukkast, uttaler den nye konsernsjefen i Telemark Bilruter.

Konsernet Telemark Bilruter AS hadde en omsetning på ca 200 millioner kroner i 2019. Lindquist tiltrer 1. august.

Kilde: Pressemelding fra Telemark Bilruter AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063