23948sdkhjf

Nytt traktorbonansa: Agroteknikk bekreftet 25. -28. november 2021

Vare- og handelsmesser er nå åpne igjen, og Agroteknikk-messen bekreftes avholdt som planlagt i november (etter alle solemerker).

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det ligger alt til rette for at Agroteknikk arrangeres som planlagt. Nå behandles varemesser på lik linje som handelsnæringen.

Dermed er det duket for et nytt traktorbonansa.

Agroteknikk skal arrangeres 25. -28. november 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

- Det betyr i praksis at messene er åpne så lenge kjøpesentrene er det, ser Trond Andersen, prosjektleder for Agroteknikk. 

På Agroteknikk kan du oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få faglig inspirasjon og møte landbruksnæringen. Her får du se siste nytt fra en bransje som ønsker å fortsette med produksjon av råvarer og mat i verdensklasse.

- Jubelen stod i taket når beskjeden om gjenåpning fra myndighetene kom forteller Andersen.

- Messen er allerede fylt opp med utstillere, og vi forventer også veldig mange besøkende. Nå har vi fått den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene, sier Trond Andersen.

Regjeringens krav

Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig. Agroteknikk støtter kravene til smittevern.

Kilde: Pressemelding fra Stiftelsen Norges Varemesse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079