23948sdkhjf

Øyvind Moshagen: Fra utbyggingsdirektør i Nye Veier til regiondirektør i Norconsult

Øyvind Moshagen (51) tiltrer 1. september som regiondirektør Innlandet i Norconsult. Den nye arbeidsgiveren får nesten ikke sterkt nok fremhevet hans tunge kompetanse og gode lederegenskaper.

Moshagen har vært i Nye Veier siden 2016, i rollene som utbyggingsdirektør og prosjektdirektør Innlandet, og sitter i selskapets toppledergruppe. Han har hatt en sentral rolle i arbeidet for posisjonering og gjennomføring av Nye Veiers nasjonale portefølje. Før han begynte i Nye Veier var Moshagen 18 år i Statens vegvesen, blant annet som prosjektleder for E6 Biri – Otta, og fire år i SCC Bruer AS / Scandiaconsult (nå Rambøll), opplyser Norconsult i en pressemelding.

Moshagen er utdannet høyskoleingeniør innen teknisk planlegging fra Høyskolen i Gjøvik, og har gjennomført videreutdanning ved BI Oslo, NTNU, Høyskolen i Lillehammer og NHH Solstrand, innen blant annet veiplanlegging og ledelse.

Kompetanse i særklasse

– Vi har hatt svært mange gode kandidater til stillingen, men Øyvind Moshagens tunge kompetanse og ledererfaring er i særklasse, fastslår Vegard Jacobsen, konserndirektør for Regioner Norge i Norconsult.

– Gjennom nesten 30 år i bransjen har Øyvind opparbeidet seg en bunnsolid forståelse for markedet, og et imponerende nettverk både i og utenfor region Innlandet. Dette, i kombinasjon med hans svært motiverende og resultatorienterte lederstil, gjør at vi er utrolig glade for å ha fått ham med på laget, og ser frem til å utvikle Norconsult videre sammen med ham, fortsetter Jacobsen, som viser til at Moshagen har tung nasjonal kompetanse innen blant annet gjennomføringsmodeller, totalentrepriser, tvisteløsninger og samferdsel, og en solid forståelse for viktigheten av tverrfaglig samarbeid i hele verdikjeden.

Opphav og kilder: Norconsult

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078