23948sdkhjf

Heidi Bergsveen: Fra Schenker til Opti Log

Heidi Bergsveen er ansatt som logistikkrådgiver hos Opti Log. Der vil hun bruke sin lange bransjeerfaring til å hjelpe kunder med å etablere gode transport- og logistikkløsninger.

Opti Log AS er et nøytralt rådgivningsselskap som bistår med optimalisering innen transport og logistikk. Målet er verdiskapning og økt lønnsomhet, i tillegg til at kundene får bedre kontroll og kan frigjøre ressurser.

Virksomheten ble etablert av Trond Iversen i 2018 som den gang kunne se tilbake på rundt 30 år i transportbransjen, hvorav de ti siste som daglig leder av Norwegian Logistics.

Lang bransjeerfaring

Nå har Iversen ansatt Heidi Bergsveen som logistikkrådgiver i Opti Log. Hun kan se tilbake på 20 år i transportbransjen og kommer fra stillingen som leder for KAM-avdelingen i Schenker. Før det var Bergsveen Key Account Manager i PostNord i fem år. Hun er også kjent for å ha bygget opp og ledet sitt eget transportselskap, Vare & Transport Tjenester (VTT), som hadde en omsetning på rundt 100 millioner før det etter hvert ble en del av PostNord.

Bergsveen er også styremedlem og mentor i Logistikkforeningen for Østlandet og ivrer for rekruttering av ny kompetanse til logistikkfaget.

– Heidi har et genuint ønske om at kundene skal få gode transport- og logistikkløsninger og har fra transportørsiden sett at mange kunder kan trenge hjelp og ressurser til dette. Hun gleder seg til å bruke sin kunnskap, kompetanse og erfaring som nøytral rådgiver til å finne gode og smarte løsninger for kundene, uttaler Trond Iversen i en pressemelding.

Kilde: Opti Log, tungt.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172