23948sdkhjf

Bunnlinje i toppklasse for Dachser i Norge

Det tyske familieselskapet gjør det knallsterkt i Norge. 14,6 prosent før skatt på 2020-tallene er himmehøyt nivå innen spedisjon i Norge.

REGNSKAPENE 2020: De økonomiske resultatene fra det store koronaåret begyner å tikke inn fra transport og spedisjon. Og noen har gjort det veldig bra.

Dachser er ganske store i verden, med 31.000 ansatte fordelt på 387 lokasjoner og en nettoomsetning oppgitt til 5,6 milliarder euro i 2020.

I Norge er Dachser Norway AS likevel relativt små med sine 269 millioner kroner i omsetning i 2020. Da rangerer de på ca. 21-22. plass blant virksomheter med næringskode Spedisjon.

Se topplisten 2019 her.

MEN: Når det kommer til bunnlinjen, som vi her definerer som resultat før skatt, er det tyske selskapet helt i toppklasse i Norge.

39,4 millioner i resultat før skatt gir en resultatmargin på 14,6 prosent. Da er det i beste fall to, tre spedisjonsselskaper som slår dem - og garantert ingen av de ti største i Norge.

Suksessfaktoren for Dachser?  I dagens pressemelding peker Armend Krasniqi, General Manager hos Dachser Norway, først og fremst på de ansattes innsats - og deretter evnen til å gå sammen om å støtte kunder og samarbeidspartnere gjennom krisen i fjor.

- Vi er målrettet, og viker ikke fra strategien vår om å levere kvalitet og pålitelighet. Jeg tror det er denne innstillingen som gjør at kunder velger oss igjen og igjen, forklarer Krasniqi.

Opphav og kilder: Tungt, Proff, Dachser pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Tunge bro-løft! 120 tonn stål og 400 tonn betong på Bryn fra natt til mandag
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.081