23948sdkhjf

Bunnlinje i toppklasse for Dachser i Norge

Det tyske familieselskapet gjør det knallsterkt i Norge. 14,6 prosent før skatt på 2020-tallene er himmehøyt nivå innen spedisjon i Norge.

REGNSKAPENE 2020: De økonomiske resultatene fra det store koronaåret begyner å tikke inn fra transport og spedisjon. Og noen har gjort det veldig bra.

Dachser er ganske store i verden, med 31.000 ansatte fordelt på 387 lokasjoner og en nettoomsetning oppgitt til 5,6 milliarder euro i 2020.

I Norge er Dachser Norway AS likevel relativt små med sine 269 millioner kroner i omsetning i 2020. Da rangerer de på ca. 21-22. plass blant virksomheter med næringskode Spedisjon.

Se topplisten 2019 her.

 MEN: Når det kommer til bunnlinjen, som vi her definerer som resultat før skatt, er det tyske selskapet ledet av Armend Krasniqi helt i toppklasse i Norge.

39,4 millioner i resultat før skatt, gir en resultatmargin på 14,6 prosent. Da er det i beste fall 2-3 spedisjonsselskaper som slår dem - og garantert ingen av de ti største i Norge.

Suksessfaktoren for Dachser?  dagens pressemelding peker Krasniqi først og fremst på de ansattes innsats - og deretter evnen til å gå sammen om å støtte kunder og samarbeidspartnere gjennom krisen i fjor.

- Vi er målrettet, og viker ikke fra strategien vår om å levere kvalitet og pålitelighet. Jeg tror det er denne innstillingen som gjør at kunder velger oss igjen og igjen, forklarer Armend Krasniqi, General Manager hos Dachser Norway.

Kilde: Tungt, Proff, Dachser pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141