23948sdkhjf

Rett vest (Vestby, da) for Helthjem!

Voldsom vekst gjør at Helthjem flytter inn i 12.000 kvadratmeter på Vestby. Her skal over 150.000 pakker innom daglig.

PAKKEBONANZA: Distributøren Helthjem kunne i første kvartal av 2021 melde om en økning i pakkevolumet på over 143 prosent.

Det er mye av årsaken til at selskapet nå flytter sin hovedterminalen fra Nydalen i Oslo til Vestby kommune. Her får de 12.000 kvadratmeter å boltre seg på.

 - Flyttingen er et solid løft for oss, og gjør at vi er klare for netthandelens høytid over sommeren - og videre vekst de neste årene. Korona har permanent endret vaner, og det er tydelig at folk setter pris på rask og enkel hjemlevering, sier daglig leder for Helthjem, Anders Lunde Angen (bildet) i en pressemelding i formiddag.

Den nye terminalen i Vestby blir hjertet for pakkesatsingen til Helthjem, som er distribusjonssamarbeidet mellom medieselskapene Schibsted, Amedia og Polaris.

Pakkesorteringen i Vestby er allerede i full gang, etter oppstart 6. juni. - Vi så allerede sommeren 2020 at vi måtte få mer plass for å kunne vokse videre. Nå har vi besluttet ny lokasjon, planlagt overføringen og flyttet produksjonen på under ett år. 

Selskapet ruster nå opp for å håndtere 150.000 pakker daglig i de nye lokalene. Hurtighet er en av de viktigste nøkkelfaktorene

- Rask levering er en av de viktigste grunnene til at stadig flere nettbutikker velger Helthjem. Terminalen i Vestby sikrer at vi vil klarer å sortere lynhurtig. Vi  tilbyr levering til over 50 prosent av Norges befolkning innen 12 timer etter at pakkene har vært innom terminalen, sier Angen.

Helthjem har nå store ambisjoner om videre vekst innen både frakt for nettbutikker og mellom privatpersoner over hele landet.

- Effekten av korona på netthandelen er kjent. Samtidig skjer det en revolusjon innen sirkulærøkonomien, hvor vi er markedsleder: Veksten innen levering fra person til person var i første kvartal på over 240 prosent. Vi er altså perfekt posisjonert i de to mest spennende logistikksegmentene i Norge, mener Angen.

Opphav og kilder: Helthjem pressemelding

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125