23948sdkhjf

Fra Slemmestad: Enkeltmannsforetaket som ble til 32 ansatte

Hagen Maskin har hatt en solid vekts og søker stadig etter nye ansatte

- Slemmestad-entreprenøren Hagen Maskin AS ble startet i 2013. Firmaet har vært godt synlig de siste årene på flere messer, på anlegg i og rundt Oslo og på hele Østlandet. De har en omfattende og oppdatert maskinpark fra både Komatsu, Volvo og Cat.

- Vi startet opp Hagen Maskin AS i 2013. Jeg fra å drive eget enkelmansforetak og Steffen Brevig som kom fra Isachsen etter å ha jobbet der i ca. 10 år, forklarer daglig leder Anders Hagen.

32 ansatte

Aktivitetene omfatter alt av gravearbeider og rehabilitering innen privat og offentlig sektor med Østlandsområdet som markedsområde. Hagen Maskin teller i dag 32 ansatte. I 2019 omsatte selskapet for 90 millioner som var en markant økning fra året før med 58 millioner. 

Gamlegravern har 11.000 timer

Og selv om maskinparken både består av hybrider og helelektriske, er den eldste maskinen fortsatt i bedriften, forteller Anders. Det er en Komatsu PC210-10 som nå har 11 000 timer på telleren uten at den har hatt noen feil.  

Hjulene går rundt - og litt til

Spoler vi tilbake til slutten av 2020 befant vi oss midt i koronakrisen og bedriftsledelsen satt i  karantene. Likevel fikk Slemmestad-firmaet flere nye voksne kontrakter, noe som meldte behovet for flere ansatte. Og så sent som i juni har Hagen Maskin søkt etter både anleggsleder og maskinfører, så det ser ut til at hjulene går rundt og vel så det.

Kilde: Hagen Maskin / Hesselberg Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094