23948sdkhjf

Sindre Johan fra Røldal: - Nye R590 er veldig behagelig å kjøre

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Det er min første helt fabrikknye trekker”

  • Sjåfør: Sindre Johan Ekkjestøl
  • Bosted: Røldal
  • Kjører: Øst vest mellom Ølen og Oslo
  • Bil: En helt ny Scania Nextgen R590
  • Sindre Johan kom ut fra Sauda Videregående med CE-lappen i 2013, og har kjørt lastebil siden den gang. Han kjører for Hustvedt og Skeie
  • Instagram: @ekkjestoltrucking

“Jeg har alltid likt store kjøretøy, men ble frelst i langtransport når jeg satt på med stefaren min som tenåring. Han kjørte stykkgods med bil og slep på strekningen Haugesund-Oslo.
Jeg kjører thermo, og hovedsakelig kjøtt-produkter.

Jeg er heldig og har en helt ny Scania Nextgen R590. Det er den første helt fabrikknye trekkeren jeg har fått utlevert, og den er veldig behagelig å kjøre. Den har helluft og lang akselavstand på 3,35 meter. Tidligere hadde jeg en 730 med helluft, men den var godt brukt og hadde kun 3,10 meter akselavstand. Den nye bilen er mye bedre å kjøre.

På jobb som yrkessjåfør er det viktig for meg å trives, noe jeg gjør. Særlig når lasset er på og jeg banker mil uten for mye stress og press. I bilen hører jeg gjerne på musikk fra Spotify, og favorittstrekningen min er E134 (heimabanen).

Utenom jobben er det ikke mye tid til noen hobbyer. Som småbarnsfar og langtransportsjåfør går det meste av tiden, men jeg forsøker å få tid til å mekke på en Volvo 940 turbo som jeg har.”

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109