23948sdkhjf

Norske Mixmove optimaliserer Intercargo

Med hjelp av en ny digital løsning fra Mixmove som samler 10 til 15 systemer i ett har Intercargo som mål å doble omsetningen.

Intercargo har optimalisert driften ved hjelp fra en digital løsning fra det norske selskapet Mixmove. Nå kan logistikkselskapet kontinuerlig overvåke tjenestekvaliteten og skape omfattende forretningsanalyser for å utvide og skalere.

 

– Vi valgte Mixmove for å hjelpe oss å modernisere og bli mer digitale, fordi de gjorde det mulig for oss å samle 10-15 systemer i ett. Når løsningen er implementert fullt ut, vil kommunikasjonen vår være sentralisert, gjennomsiktig, mer direkte, og vi vil minimere menneskelige feil, sier Flemming Jacobsen, leder for innovasjon og HR i Intercargo Scandinavia.

Les også: Giganter valgte norsk logistikksystem

Forbedrede kundeopplevelser med gjennomsiktig logistikk

Mixmove-løsningen lar også det danskbaserte selskapet spore logistikkinformasjon i sanntid. Dataene inkluderer pakker på enhetsnivå, avstand, hviletid, drivstoff og plassering. Med disse dataene kan Intercargo kjøre ulike analyser for å optimalisere driften og gi kundene tilgang til sporing av deres forsendelse i sanntid for en bedre kundereise, skriver Mixmove i en pressemelding.

– Den forbedrede sporingen av kundeleveranser /data gir oss også muligheten til å tilby gode service- og optimaliseringsmuligheter til våre kunder, sier Jacobsen.

Mixmove-løsningen oppgis å fungere som en bro mellom sjåføren og kontrollsenteret. Ved å eliminere den gamle silo-tankegangen kan løsningen få kontakt med sjåfører uansett hvor de er. Hvert stopp legges automatisk til på sjåførenes smarttelefon, og løsningen varsler dem når en endring av den planlagte ruten gjøres.

Når leveransen er fullført, kan Intercargo-sjåføren enkelt laste opp oppdatert informasjon til Mixmoves skyløsning.

Les også: AI-millioner til grønn logistikk

Ambisjon om å doble i størrelse

– Vår ambisjon er å doble i størrelse og å bli den beste tjenesteleverandøren i vår bransje. Vår digitale kompetanse og moderne logistikk fra Mixmove vil hjelpe oss med å oppnå dette. Målet vårt er å få hele vårt planleggingssystem og kommunikasjon til å flyte automatisk, sier Jacobsen.

Med 200 biler som hovedsakelig transporterer fryste varer i Skandinavia og Nord-Europa, er Intercargo avhengig av god planlegging og synlige forsyningskjeder for å holde seg konkurransedyktige.

– I dag krever kunder gjennomsiktighet, forutsigbarhet, nøyaktig sporing og bevis på levering i sanntid. Dette er akkurat det vi tilbyr - en moderne og effektiv logistikkløsning som vil hjelpe til med å forberede og legge til rette for vekst, redusere utslipp og utnytte eksisterende kapasitet, hevder Knut Fredrik Ramstad, adm. direktør i Mixmove.

Kilde: Mixmove

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094