23948sdkhjf

500-bølgen fortsetter: Scania til Nortemp

- Våre oppdragsgivere og kunder blir stadig mer opptatt av miljø, og stiller større krav til oss som transportør, forklarer daglig leder i Nortemp Transport, Frode Jensen.

NYE LASTEBILER:Optimalisering av kjøreruter, riktig spesifiserte biler og god føreropplæring har for Nortemp Transport AS resultert i "opptil 20 prosent" reduksjon i Co2-utslipp de siste årene.

Bedriften med adresse i Sannes og spesialiering på kjøl/frys har nylig fått levert 12 nye Scania R500 trekkvogner. Da bytter desamtidig inn 12 trekkvogner som har gått mellom 400.000 og 650.000 kilometer og er to til to og et halvt år gamle.

De nye R500-trekkvognene har lik spesifikasjon: R Highline sovehytte, 500 hk motor med 12-trinns girkasse og en akselavstand på 3.15 m.
- Scania R 500er helt optimal til vårt bruk, og vi har gjennom de siste årene redusert dieselforbruket på enkelte ruter med opptil 20 %, sier daglig leder Jensen.

Bilene er ferdig bygget fra fabrikk og går nærmest direkte fra fabrikk og ut til kunde, de er bare innom for klargjøring og vasking ved vårt anlegg i Stavanger, sier flåteselger Arild Netland i Norsk Scania

Nortemp Transport driver stort innen matvaretransport i hele Sør-Norge der hovedkunden er Coop, og de nye trekkvognene blir i hovedsak å se mellom Jessheim, Stavanger og Bergen.

Kilde: Pressemelding Norsk Scania

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094