23948sdkhjf

Peab Asfalt og Swerock får samme toppleder

Joar Caspersen er ansatt som ny adm. direktør for både Peab Asfalt Norge AS og Swerock AS. Han tiltrer stillingen 1. september.

Frem til nå har Peab Asfalt Norge og Swerock hatt egne toppledere. Joar Caspersen erstatter adm. direktør Håkan Jacobsson for Peab Asfalt i Norden og adm. direktør Karl-Gunnar Karlsson for Swerock i Norden, som siden 1. mai også har ledet den norske virksomheten, opplyser Peab i en pressemelding.

Ta ut synergier og øke kostnadseffektiviteten med felles leder

Joar Caspersen (52) kjenner både asfalt og pukk & grus svært godt, etter å ha hatt tunge lederstillinger innen NCC Industry i Norge de siste årene. I perioden 2014 til 2020 var han adm. direktør for NCC Industry.

– Vi er veldig fornøyde med at Joar har takket ja til å lede våre norske virksomheter. Med sin lange og tunge erfaring inne asfalt og pukk & grus er vi trygge på at han er riktig person til å utvikle vår virksomhet i Norge videre, sier Håkan Jacobsson.

– For å videreutvikle samarbeidet mellom Swerock og Peab Asfalt i Norge vil selskapene nå få en felles adm. direktør. Gjennom dette vil vi kunne ta ut synergier og øke kostnadseffektiviteten, sier Karl-Gunnar Karlsson.

Kilde: Peab

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141