23948sdkhjf

Med Øystein Stie i front: Convoyen over alle norske convoyer

Det finnes noen legender i norsk transport. Sties rangerer helt toppen. Neste fredag kl. 19.00 fra Hjortneskaia leder han an convoyen. Så vi spør igjen - har du husket å melde deg på?

OPPDATERT OM TRANSPORTMESSA 2021: En av de mest engasjerende bieffektene av Transportmessa har ved de siste anledningene vært convoyen.

Da vi tidligere i uken postet denne saken, kom vi i skade for å glemme et poeng som nok kan løfte den en smule: Øystein "Jeg var en beinhard sjef" Stie personlig og hans F12 termosett skal lede an convoyen. 

Om du mot formodning ikke kjenner til Stie, anbefaler vi å lese artikkelen på lenke over :) Bildet under er privat bilde fra Sties oppstart publisert i tidligere artikkel:

Men CONVOYEN: Den starter fra tre forskjellige steder, samles til ett på E6 ved Alnabru - og går til Truckers camp på Gardermoen.

Campen ligger som vanlig i grustaket til brødrene Øynebråten rett ved megalageret til Coop, og som for anledningen er omdannet til en gedigen trailerparkering, med tilhørende fest og morro.

Litt av det som skjer her er salg av grillmat fredag/lørdag ettermiddag/kveld/seinkveld. Gratis sjåførfrokost i det store grå teltet i parkeringen lørdag og søndag morgen/tidlig formiddag. Gratis non-stop shuttlebusser mellom OSL, trailerparkeringen og messeområdet. Gratis dusjmuligheter.

Selve convoyen dit - som gjerne samler rundt 200 lastebiler eller mer, bildet under er frqa ankomst 2017 - er det som vanlig Jon Sandem som står for. Han opplyser:

- Som vanlig har vi tre oppmøtepunkter: Hjortneskaia, Drammen og Taraldrud. Avgang fra Hjortneskaia er etter samtaler med politiet etter forrige convoy satt til kl. 19.00.

Videoen under er en liten historisk godbit fra 2012, da convoyen startet på Sjursøya. Noen som kjenner igjen noen fra den gang?

Ut fra reaksjoner på diverse lastebilgrupper, er det mange som har sett seg ut denne opplevelsen som årets høydepunkt.

Sandem trenger likevel at flest mulig melder seg på via facebook-påmeldingen til convoyen som du finner HER, for å ha oversikt over antall biler og kunne sende meldinger om evt endringer og annet nyttig til dem som er med.

Informasjon om messen finner du her.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11