23948sdkhjf

Faglige godbiter: Transport & Logistikk bit for bit 1 - tilbake til normalen

Første dag av konferansen finner vi fire fine sesjoner i spor A "Tilbake til normalen". Av foredragsholderne har vi plukket fire finalekandidater, hvorav ny samferdselsminister nok rangerer høyest - før mingling og festmiddag, da.

TRANSPORT OG LOGISTIKK 2021: Programmet for årets største og mest topptunge konferanse er som et sydende hav av faglige fristelser.

Men siden det voldsomme volumet av faglig godteri også er overveldende for dem som vil ha med alt, tar vi i bruk det gamle mestertrikset: Bryt problemstillingen opp i små overkommerlige avsnitt.

HELE PROGRAMMET FINNER DU HER

For de trygghetssøkende: Dette er "Spor A" første konferansedag

"NORMALEN...". Den først timen er det en hel bunch med heftige navn som skal definere verdens tilstand akkurat nå og veien tilbake til normalen. Med kun en time å gjøre det på, handler det her om evnen til å starte med konklusjonen og fatte seg i korthet.

Vår vinnerkandidat: Den nye samferdselsministeren (har jo ikke fått gjort så mye ennå...)

For de samvittighetsfulle: Spor A sesjon 2

"BÆREKRAFTIG". Etter en kort pause bærer det så løs for en fire nye navn, som ikke rager fullt så høyt, men som garantert blir langt mer konkrete - rettere sagt "bærekraftige". All kudos derfor til Ole A. Hagen som har klart å lage innleggstittel uten det lett corny b-ordet...

Vår vinnerkandidat: Er likevel møbelselger Jan Chr. Vestre som kjøper bærekraftig transport 

Til ettertanke og refleksjon: Spor A tredje sesjon

ETTER LUNSJ: Rester av covid på tallerkenen. Vi har snart alle fått våre (logi)stikk - og vi skjønner at det ligger heftig planlegging bak. Har det lært oss noe nytt?

Vår vinnerkandidat: Ordstyrer Kvamme, siden han kommer fra Bergen

På tide å gire opp: Spor A siste sesjon før middag

VORSPIEL TIL MINGLING: Etter tre tøffe sesjon er det på tide å lette på snippen i den siste faglige økten før festmiddagen, og hva er vel da bedre enn hjemmekontor hele uken og en konferanse eller to i måneden? Fokus stilles inn på arbeidsmiljø i koronaens tidsalder.

Vår vinnerkandidat: Sosial nettverksbygging (det vanker sikkert noe med bobler)

Ikke helt mett til middag? Følg med - spor B og C følger om litt.

HELE PROGRAMMET FINNER DU HER

Kilde: Transport og logistikk 2021 - programmet.

Artikkelen er en del av vårt tema om transport & logistikk 2021.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109