23948sdkhjf

Rygget seg ut av kontroll på E6 i Trøndelag

Det er ikke lenge siden vi skrev om en kar som rygget i 110-sonen på E6, da vanket det 8000 kroner i bot. Men vedkommende som ble stoppet natt til i går fikk 11 anmeldelser.

UTEKONTROLL OG RYGGING: Dette tilfellet kommer fra kontrollrapporten fra Malvik natten 25. august, hvor Cato Andre Bakken skriver:

"En lastebil stoppet på E6 før Malvik kontrollstasjon og begynte etter en kort stund å rygge i 90-sonen. Deretter tok den avkjørselen mot Hommelvik og forsvant "gammelveien" i retning Trondheim.

I samarbeid med politiet ble lastebilen stoppet på Sluppen og tatt med til Trafikkstasjonen for nærmere kontroll.

Det ble avdekket aktivt brudd på kjøre- og hviletid, og fører ble derfor pålagt å ta 11 timers døgnhvil på stedet. Fører anmeldes for å unndra seg kontroll, i tillegg til 10 alvorlige brudd på kjøre- og hviletid som anmeldes hver for seg.

Totalt 11 anmeldelser på en og samme fører. Vedkommende ble forøvrig anmeldt av Statens vegvesen senest 27.07.2021 for kjøring med annen manns sjåførkort."

I dette tilfellet tenker vi det er trygt å anta at Statens vegvesens nye gebyrvåpen, som trer i kraft fra onsdag, uansett ikke hadde hjulpet.

Denne sjåføren var helt klart moden for anmeldelser.

Kilde: Statens vegvesen kontrollrapport

KLIKK for alle artikler i Trafikk og utekontroll.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094