23948sdkhjf

Kan være med på Transportmessa likevel?

Da Scania og Mercedes trakk seg fra messa, fikk det også konsekvenser for kundebileiere fra disse merkene som skulle vise frem sine biler. Blant annet Hans Marvin Kvernø og hans råtøffe Arocs. Nå inviteres disse til å komme for egen maskin.

TRANSPORTMESSA 2021: Da Scania og Mercedes rett før helge annonserte at de trakk seg fra messen med bakgrunn i koronasituasjonen, kom det også til overflaten en og annen skuffelse fra Mercedes- og Scania-eiere som faktisk skulle dit med sine biler.

En av dem er Hans Marvin Kvernø, som forteller Tungt at han virkelig har arbeidet med puss og stell frem til messa. Mange Tungt-lesere husker sikkert oppslaget vi hadde i februar med denne spektakulære Mercedes Arocs 630 MP5 som går for Frøya - Hitra Transportservice.

Les artikkel og se flere fete bilder her.

- Jeg skulle ha med en plog for Mählers og hadde ordnet med frakt til returen, sier Kvernø litt oppgitt, og håper på Oslo Motor Show som neste sjanse.

Nå kan det likevel åpne seg en sjanse for både Kvernø og de andre i samme situasjon. Når vi tar saken opp med arrangøren, svarer nemlig Bjørn Magnussen i Transportmessa at de gjerne tar imot både Kvernø og andre i tilsvarende situasjon med utstillerplass.

- Jeg mottatt mange henvendelser fra utstillere som er skuffet over avgjørelsen til de to merkene. Jeg vet at mange sjåfører og bileiere har pusset og gnidd på biler og utstyr og gledet seg til å vise det frem på denne bransjefesten, sier Magnussen.

- Derfor er de fortsatt hjertelig velkommen, hvis de vil vise frem bilene sine for egen regning. Det er god plass der Scania og Mercedes skulle stått. De som eventuelt måtte vurdere det, kan kontakte meg direkte på 91342960, sier messegeneralen.

Kilde: Tungt

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093