23948sdkhjf

Best Transport får ny direktør i Norge

Gunilla Hansson er utnevnt til ny adm. direktør i Best Transport i Norge. Hun tiltrer stillingen 4. oktober og etterfølger Espen Slyngstad som forlater stillingen etter å ha ledet integrasjonen mellom Best Transport AS og Easy2You.

Best Transport fortsetter satsingen i Norge og sikter på å ta en markedsledende posisjon i det norske markedet.

 

Svenske Best Transport etablerte seg på det norske markedet i 2015 og etter oppkjøpet av Easy2You i august i fjor tok selskapet sikte på å innta en ledende posisjon på det norske markedet.

Les også: Best Transport: Klar målsetting om å bli markedsledende

– Etter integrasjonen av de to selskapene går vi nå inn i en ny fase der vi fokuserer på vekst og lønnsomhet, føles det helt riktig å overlate stafettpinnen til Gunilla. Jeg er overbevist om at hun har drivkraften og den erfaring og de egenskapene som kreves for å utvikle selskapet videre, sier adm. direktør Espen Slyngstad.

Solid bakgrunn fra lederroller i logistikkbransjen

Best Transport opplyser i en pressemelding at Gunilla Hansson har en solid bakgrunn fra lederroller i logistikkbransjen. Hun kommer senest fra PostNord Strålfors, hvor hun har hatt rollen som Head of Operations siden 2014 og vært en pådriver i utviklingen av selskapet med fokus på kundetilfredshet, organisasjon og effektivisering. Før det jobbet Hansson over ti år i DHL, blant annet som forretningsutviklingssjef.

Bransjeledende teknologiløsninger

– Jeg er veldig glad og takknemlig for å ha fått mulighet å lede Best Transports norske virksomhet videre. Det er et spennende selskap som har en solid bærekraftstrategi og et sterkt kundetilbud hvor fleksibilitet og hastighet takket være bransjeledende teknologiløsninger er nøklene til suksess. Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapets virksomhet og gjøre Best Transport til markedsleder innen last mile i Norge, sier Gunilla Hansson.

Opphav og kilder: Best Transport

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094