23948sdkhjf

Klar målsetting om å bli markedsledende

Gjennom oppkjøpet av hjemleveringsvirksomheten til norske Easy2You tar Best Transport sikte på å innta en markedsledende posisjon på B2C-hjemlevering i Norge. Det forventes at oppkjøpet også vil styrke selskapets B2B-tjenester.

Svenske Best Transport etablerte seg på det norske markedet i 2015 og siden da har transportselskapet ekspandert kraftig i Sverige, Norge og Danmark for å nå målet om å bli markedsledende innen raske leveranser i Norden. Best Transport har nå tatt sikte på å innta en markedsledende posisjon i Norge gjennom oppkjøpet av Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet.

Overtar 100 medarbeidere og innlemmer 80 biler

I slutten av august kan transportselskapet ønske 100 nye medarbeidere velkommen og innlemme 80 nye biler i flåten, samtidig som Best Transport får en lokal tilstedeværelse med avdelinger i åtte norske byer.

Den sammenslåtte virksomheten skal operere under Best Transport-merkevaren. Easy2Yous daglige leder Espen Slyngstad vil i slutten av august overta som daglig leder for Best Transport i Norge og vil inngå i transportselskapets nordiske ledergruppe.

– Vi jobber for å oppnå en markedsledende posisjon i Norge både når det gjelder bud og distribusjon på B2B-fronten og på hjemleveringer til B2C-kunder. Gjennom oppkjøpet av Easy2Yous hjemleveringsvirksomhet oppnår vi flere positive konsolideringseffekter som gir oss mulighet til å akselerere hjemleveringstilbudet vårt til nordiske netthandelsbedrifter. Oppkjøpet gjør også at vi styrker B2B-tilbudet vårt ved at vi får større kapasitet og utvidet geografisk dekningsområde, sier konsernsjef Niklas Knight i Best Transport.

Han opplyser at de har god erfaring med å hente ut synergier mellom B2B- og B2C-leveranser i det svenske markedet og vil bruke denne erfaringen til å bli best på tidskritiske leveranser i Norge.

– Nøkkelen til lønnsomhet ligger i maksimal utnyttelse av bilkapasiteten. Bilene som brukes til bedriftslevering på dagtid skal anvendes til hjemlevering resten av døgnet, sier Niklas Knight.

Teknologitjenester fra Easy2You Technology

I Norge vil Best Transport fortsatt bruke Easy2You Technology AS sin teknologiplattform som med avanserte algoritmer knytter transportbehov til tilgjengelig ressurser.

Selskapet opplyser at plattformen i tillegg sikrer en svært smidig kundeopplevelse for brukerne som kan velge levering innenfor et én-timesvindu eller at sluttmottaker fritt kan velge leveringsdato og -tidspunkt når man bestiller.

– Tiden med «husarrest» mens sluttkunden venter i timevis på pakken sin hjemme er definitivt forbi, sier Espen Slyngstad.

Satser på logtech

Etter at hjemleveringsvirksomheten er solgt til Best Transport, vil Easy2You fremover operere som et rendyrket logtech-selskap som leverer digitale logistikktjenester til både e-handel, bedriftsmarked og offentlig forvaltning.

– Fremover vil Easy2You være et rendyrket teknologiselskap. For Easy2You blir dette en ytterligere en spissing av selskapets forretningsmodell og helt i samsvar med selskapets strategi, sier Espen Slyngstad, som vil fortsette som arbeidende styreleder i Easy2You Technology AS.

Nordiske Fagmedier AS vil fra og med 1. september satse hardere på logistikkområdet og i den forbindelse vil vi sende ut et nyhetsbrev i uken, som kun fokuserer på dette området. Meld deg på her.

Artikkelen er en del av vårt tema om Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062