23948sdkhjf

Bildepoesi: Stilrent fra Statens vegvesen

Vi er på vei inn i mørkere tider, i morgen bør du begynne med tran igjen, og denne karen fikk kanskje bot for bordet sitt...

UTEKONTROLL OG STIL: Høsten kommer oss ubamhjertig i møte. Og likevel kan vi ikke annet enn lenes oss tilbake og si at dette bildet fra kontrollen på Magnormoen i går kveld gir gode vibber.

Rød plysj med baklys, to - og bare to, det er elegant - poppys. En meget patinert Scania-logo som likevel skinner i de siste restene av kveldslyset

Helt i grenseland

Kanskje er bilen norsk, kanskje er den utenlandsk - det vet vi ikke.

Kanskje tilhører den han som bare fikk advarsel for bordet - eller så tilhører den han som ble anmeldt for å ha blitt stoppet med sikthindrende bord for 5. gang.

Uansett må kontrollør og fotograf berømmes for å fanget et lite, men ekte stykke transportindustriell stemning på grensen mellom Norge og Sverige.

Apropos stemning på grensen:

Svenskene skal straks i gang med ny omgang av den prisbelønte TV3-serien Svenske truckers. Ifølge en omtale på lastebil.no i dag er serien  så populær at den bidrar til at flere søker seg til sjåføryrket.

Det hansler om stil stemning og humør. Volvo er sponsor av programmet, i tillegg til hovedsponsor Sveriges Åkeriföretag. Første episode går 6. september. Se teaser under.

Og funker det i Sverige, burde en slik serie funke i Norge? NRK har jo vist at de kan bilprogrammer med dybde, og Statens vegvesen burde kunne være den perfekte sponsor av footage fra den virkelige verden.

Kilde: Statens vegvesens bilde og kontroll, Tungts spekulasjoner

Artikkelen er en del av vårt tema om Trafikk og utekontroll.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078