23948sdkhjf

Logicenters får ny leietaker i Vestby

I logistikkparken Vestby sør for Oslo har Logicenters signert en langsiktig leieavtale på 5.500 kvm med Malomo 3PL AS.

Malomo er en 3PL-aktør for vin og mikrobryggerier i Norge og vil dele bygget i Torvuttaket 22 med Barnas Hus som allerede har flyttet inn.

I dette skal Malomo 3PL leie 5.500 kvm som skal tilpasses deres behov og det jobbes nå med å bygge kontorer og sette inn reoler før den nye leietakeren flytter inn 1. november, opplyser Logicenters i en pressemelding.

– Vi er opptatt av å knytte til oss vekstselskaper og har som strategi å være en vekstpartner for våre leietakere, sier Ruben Krantz, Commercial Manager i Logicenters.
Han opplyser at Malomo 3PL blant annet skal levere logistikken til Lokalbrygg AS og flere av landets mindre vin- og ølgrossister. Etter oppstarten i fjor forventer Lokalbrygg å runde en omsetning på 25 millioner kroner i år og jobber aktivt med å få inn flere brands i sin portefølje.

Les også: Logicenters bygger mer i Vestby

Avstanden til Oslo og pris avgjorde

Vestby Logistikkpark har en strategisk beliggenhet med nærhet til Oslo og E6. Området har også gode transportmuligheter med nærhet til havnene i Moss og Göteborg. Blant Logicenters eksisterende leietakere i området finnes blant annet Barnas Hus, Helthjem og Prime Cargo.

– Vi ser frem til å flytte inn i et nytt og tilpasset lokale for vår virksomhet. Det var viktig for oss å finne et sted som vi kan vokse i de neste ti årene, opplyser styreleder Marianne Frydenlund i Malomo 3PL AS.

Hun legger til at de er fornøyd med å flytte inn i et nøkkelferdig nybygg i Vestby som ble valgt fordi det ligger 35 minutter fra Oslo og man kommer stort sett inn og ut av Oslo uten å sitte fast i kø.

– Vi så på lokaler i andre områder, men en helhetsvurdering på reisetid, avstand fra Oslo og pris, gjorde at Logicenters´ bygg i Vestby ble det beste alternativet. Der vil vi også ha nærhet til Asko, Vinhuset og Vinmonopolet eLager, legger hun til.

Opphav og kilder: Logicenters

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156