23948sdkhjf

FAUSKE: Mistet jobben - satser med nytt byggefirma

- Vi har ståltro på at vi skal skape en god og trygg arbeidsplass, sier daglig leder Magnus Blekastad.

I Fauske gikk Varde Bygg AS konkurs tidligere i år. Det fikk blant annet konsekvenser for byggingen av omsorgsboliger for Steigen kommune, skrev BuildingSupply.no.

22 ansatte ble berørt av konkursen. Blant disse var Ken-Roger Langaard, Isach Olsen, Magnus Blekastad og Harald Breimo. De har valgt å starte opp et nytt firma, sammen med femtemann Arne Breimo. Det nye firmaet heter B4 Bygg, får vi opplyst i Saltenposten.

Til avisen sier daglig leder og byggingeniør Magnus Blekastad: - Vi har jobbet sammen tidligere, og trives sammen. Vi har ståltro på at vi skal skape en god og trygg arbeidsplass, og være en leverandør av solid kvalitet til kundene våre.

B4 Bygg AS har fått B-en fra de fire eiernes etternavn som alle begynner med B. De er forhandlere av Systemhus på Fauske, og gikk i gang med flere store prosjekter i august.

 I en pressemelding skriver Systemhus følgende:

Jungeltelegrafen har vært rask, og allerede i august kunne B4 Bygg gå i gang med de første større byggeprosjektene, to arkitekttegnede eneboliger skal bygges. Ei hytte i Sulitjelmafjellene er blant andre prosjekter i en tidlig fase.

- Vi er overveldet over hvor godt vi er mottatt i markedet. At mange tar kontakt for å få jobbe hos oss, bekrefter at det er behov for en bedrift som vår, mener Blekastad.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094