23948sdkhjf

Citycon blir medlem i Norsk Eiendom

Citycon har tro på at samarbeidet med Norsk Eiendom skal bidra til å sikre kvalitet i selskapets prosesser, muligheter for å påvirke bransjeutviklingen og et felles løft for en grønnere eiendomsbransje.

I tråd med Citycons strategi om å utvikle multifunksjonelle sentre med handel, tjenester, kontorer og boliger, har selskapet blitt medlem i bransjeforeningen Norsk Eiendom.

 

Citycon eier 36 sentre, og av disse er 18 i Norge, 8 i Finland, 6 i Sverige, 2 i Estland og 2 i Danmark. 170 millioner mennesker besøker Citycons sentre hvert år. Citycons strategi er å utvikle sentre med handel, tjenester, boliger og kontorer, og samtidig sørge for bærekraftig drift og utvikling, opplyser selskapet i en pressemelding.

Daniel Sellevoll, senior kommunikasjonssjef i Citycon, mener at medlemskapet i Norsk Eiendom er et naturlig skritt for selskapet som har som mål å utvikle sentre til det beste for mennesker, lokalsamfunn og miljøet.

– Vi tror på samarbeid og dialog. Norsk Eiendom gjør en god jobb med å skape arenaer og faglig utvikling for medlemmene. Vi ønsker å være en bidragsyter, samtidig som vi ser frem til et samarbeid om bransjens rammevilkår, sier Sellevoll.

Ambisjon å bli klimanøytral innen 2030

Citycon har som ambisjon å bli klimanøytral innen 2030 og satser på tiltak som reduserer eget energiforbruk og på tiltak som øker egen produksjon av fornybar energi.

– Vi er et stort selskap med mange eiendommer og mange besøkende hver eneste dag. Det gjør at vi både har et ansvar for og mulighet til å bidra til en grønn utvikling. Vi ser frem til å samarbeide med Norsk Eiendom og bransjen om et felles løft for en grønnere eiendomsbransje, sier Sellevoll.

Vinn-vinn

Tone Tellevik Dahl (bildet), adm. direktør i Norsk Eiendom, ønsker Citycon velkommen som nytt medlem og ser frem imot et godt samarbeid.

– Foreningen er avhengig av at medlemmene bidrar med både sin innsikt og kompetanse når vi jobber med bransjeutvikling innen ulike fagområder. Det er derfor gledelig at en av de største aktørene innen handel og eiendom nå blir medlem, sier Tellevik Dahl, som er trygg på at begge parter vil nyte godt av denne innmeldingen.

– Citycon får nå tilgang til mange nyttige verktøy som blant annet kan brukes i deres strategiske bærekraftsarbeid, og foreningen vil få tilgang til viktig kompetanse og erfaring fra en aktør som har stor påvirkning på by- og stedsutvikling flere steder i landet. Denne kompetansen kan vi benytte i videreutvikling av våre veiledere og verktøy, sier hun.

Opphav og kilder: Citycon

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078