23948sdkhjf

Klart for ytterligere 348 nye boliger på Løren

Bystyret i Oslo har godkjent utbyggingsplanene for Sinsenveien 45 - 49 på Løren. Dermed er alt klart for Lille Løren Park med 348 boliger.

Prosjektet utvikles i samarbeid mellom Selvaag Bolig og Nordr, og det jobbes nå mot salgsstart av den første delen av prosjektet i januar.

 

– Vi er glade over muligheten til å kunne tilby ytterligere 348 boliger i et allerede etablert område i et marked der det er et stort behov for nye boliger, uttaler konstituert konsernsjef i Nordr, Pål Aglen i en pressemelding fra selskapet.

Lang reguleringsprosess

Selvaag Bolig er også fornøyd med vedtaket. Adm. direktør Sverre Molvik sier at det har vært en lang reguleringsprosess og at de nå gleder oss til å starte salget.

– Lille Løren Park blir et flott og sentralt prosjekt i Oslo og et viktig element i den videre utviklingen av byområdene Sinsen/Løren. Vi ser også frem til å samarbeide med Nordr, sier Molvik.

Lille Løren Park ligger høyt og mange av boligene vil få god utsikt over byen og Oslofjorden. Første salgstrinn har 91 boliger med planlagt ferdigstillelse sommeren 2024. Hele prosjektet skal etter planen stå ferdig i 2026.

I det samme byområdet har Nordr prosjektet Løren Botaniske i samarbeid med Obos. Dette prosjektet består av 380 leiligheter.

Opphav og kilder: Nordr

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078