23948sdkhjf

Ramirent legger ned i Kaupanger og Sandane – kraftsamler i Førde

Ramirent samlokaliserer alle avdelingene i Sogn og Fjordane i Førde og hevder med det å rigge seg for vekst i vest. Samtidig etablerer utleieselskapet et nytt lager på Skei.

Landets største aktør innen utleie av maskiner og utstyr legger ned virksomheten i Kaupanger og i Sandane som blir samlokalisert med avdelingen i Førde.

 

Leder for kundesenteret i Førde, May Britt Torsnes, understreker at samlokaliseringen av alle avdelingene i Sogn og Fjordane-området vil gi utleieselskapet et godt grunnlag for vekst i regionen.

– Vi vil fortsatt gi våre kunder den beste servicen og være en sterk aktør i hele regionen. Her i Førde vil vi ha seks faste stillinger derav to prosjektledere som i stor grad vil bruke arbeidsdagene på å reise rundt til bedriftskunder i hele området. Vi vil også betjene privatmarkedet som vi gjør i dag. På denne måten vil vi nå være mer ute blant kundene enn tidligere, uttaler hun i en pressemelding.

Mer effektiv drift

– Gjennom å samlokalisere oss i Førde får vi dessuten en mer fremtidsrettet, mer digital og mer effektiv drift. Det vil bli enklere for kundene å bare ha ett kundesenter og ett kontaktpunkt å forholde seg til, sier kundesenter-lederen, som påpeker at det også etableres et helt nytt lager for enkelte produkter og maskiner i transitt på Skei som skal sørge for raskest mulig tilgang på utstyr.

Skal være like tilgjengelig som før

Avtroppende kundesenterleder i Kaupanger, Audun Sviggum, ser positivt på den nye satsingen og er ikke bekymret over at kundene i Sogn og Fjordane skal få dårligere service som følge av omorganiseringen.

– Nei, med de dyktige folkene vi har her i Ramirent Sogn og Fjordane er jeg ikke bekymret for det. Nå blir det jo enda mer fokus på å reise ut å besøke kundene. Så jeg tror oppfølgingen blir minst like god som før, sier Sviggum, som etter å ha jobbet over 45 år i utleiebransjen snart går over i pensjonistenes rekker.

Ramirent-veteranen får støtte fra kollega og prosjektleder Henry Hammersland.

– Vi må nok overlappe hverandre litt geografisk, men kundene skal ikke merke noen forskjell. Ramirent skal være minst like tilgjengelig som før, og akkurat det er veldig viktig nå når byggeaktiviteten i regionen er så stor, og da spesielt i Sunnfjord, sier Hammersland.

Opphav og kilder: Ramirent

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078