23948sdkhjf

Betonmast bygger lager til politiet

Base Property AS har signert avtale med Betonmast Romerike om prosjektering og bygging av et lagerbygg på Gardermoen som skal leies ut til politiet.

Prosjektet omfatter et nybygg på om lag 1.800 kvm BTA, samt en utvendig gårdsplass på ca. 1.500 kvadratmeter.

 

Kontrakten er en totalentreprise, og kontraktsummen er på om lag 44 millioner kroner, opplyser Betonmast. Ifølge byggherre Base Property skal lageret romme beslag fra politidistrikter og særorgan i avsluttede eller uoppklarte saker med strafferamme på seks år eller mer og som i dag oppbevares lokalt. Leieavtalen med politiet har en varighet på ti år.

Nybygg på 1.800 kvm

Prosjektet omfatter et nybygg på om lag 1.800 kvm BTA, samt en utvendig gårdsplass på ca. 1.500 kvadratmeter.

– Vi er glade for å ha fått denne kontrakten. Nå gleder vi oss til å komme i gang med byggingen, sier Svein Rennan, daglig leder i Betonmast Romerike.

– Vi ser frem til å levere et godt prosjekt i samarbeid med Betonmast. Spesialkompetansen de besitter, sikrer kvalitet på leveransen i tråd med prosjektets ambisjoner, uttaler prosjektleder Andreas Poulsson i Base Property.

– Fra før har vi bygget nytt sentrallager for Bane NOR på nabotomten, så vi er godt kjent i området og med eiendomsavdelingene i kommunen. Vi ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å utvikle et lager som Politiets fellestjenester kan være fornøyde med, fortsetter Poulsson.

Byggestart er nå i høst og ferdigstillelse er satt til våren 2022.

Opphav og kilder: Betonmast, Base Property

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079