23948sdkhjf

Fikk rammeavtale: Skal lede og gjennomføre prosjekter for Bane NOR

Arbeidsfellesskapet Insenti Samferdsel, OPAK, Holte Consulting og Novaform Oslo, med underleverandører Structor, Amberg Norge og Kopro Kontrakt- & Prosjektledelse, ble nylig tildelt rammeavtale med Bane NOR.

Gjennom denne avtalen får vi muligheten til å bistå Bane NOR med å lede og gjennomføre prosjekter på og rundt jernbanen, som inkluderer underbygning, jernbaneteknikk og konstruksjoner, sier Marit Liv Solbjørg, daglig leder i Insenti Samferdsel, på vegne av arbeidsfellesskapet.

 

Hun legger til at jernbaneutbygging og -vedlikehold er et høyaktuelt satsningsområde, og det vil skje mye de neste årene.

– Bane NOR har mange spennende prosjekter på gang, og vi vet enda ikke hvilke oppdrag vi får. Det er naturlig å tenke utbygging gjennom InterCity-prosjektet og i Bergen, men det er også mange andre spennende prosjekter som vi håper å få bidra på. Vi er klare og rustet for de oppdrag som kommer, fortsetter hun.

Scoret høyt på kvalitet

Insenti opplyser i en pressemelding at tildelingen av kontrakten skjedde på grunnlag av det beste forholdet mellom pris og kvalitet, herunder kompetanse og leveranseevne. Det kom inn 14 kvalifikasjonssøknader, av disse ble ti tilbydere med videre, og til slutt ble seks plukket ut.

Ifølge Bane NOR scoret Insenti Samferdsel, OPAK, Holte Consulting og Novaform som arbeidsfellesskap høyt på kvalitet, samt at de har konkurransedyktige priser. Deres tilbudte ressurser holder et jevnt over høyt nivå og de har stort geografisk dekningsgrad.

Utfyller hverandre godt

Solbjørg opplyser at Insenti Samferdsel valgte å delta i konkurransen som et arbeidsfellesskap med fire likeverdige selskaper og at de har med seg tre meget kompetente underleverandører.

– Vi utfyller hverandre godt og vi har god erfaring med tilsvarende samarbeid fra tidligere. En stor fordel med denne modellen er at vi kan sammenstille og kombinere erfaring og kompetanse fra forskjellige fagmiljøer, for de enkelte prosjektenes beste, sier Solbjørg.

Avtalen har en varighet på to år, med mulighet for opsjon i 6 x 1 år.

Opphav og kilder: Insenti Samferdse

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078