23948sdkhjf

Kynningsrud rendyrker Nordic Crane

I Brønnøysundregistrene ble Kynningsrud Nordic Crane AS i går endret og registrert til bare å hete Nordic Crane AS.

Kynningsrud rendyrker Nordic Crane-merkevaren med nye firmanavn og logo.

 

Kynningsrud har røtter tilbake til 1946 og har i dag virksomhet innenfor forrentingsområdene Kran, Eiendom, Bygg og Bolig. Konsernet har rundt 400 medarbeidere og hadde i fjor en omsenting på ca. 1,2 milliarder kroner.

Krandivisjonen Kynningsrud Nordic Crane er ifølge selskapet den ledende mobilkranoperatøren i Skandinavia med 300 moderne mobilkraner.

Kynningsrud har som mål å utvikle krandivisjonen ytterligere og strategien er å vokse videre som en viktig aktør i markedet for krantjenester og spesialtransport. Selskapet skriver på sine nettsider at de skal beholde og videreutvikle dagens markedsområder, samt øke satsingen i de store byene og prosjekt i hele Skandinavia. Derfor vil selskapet nå rendyrke sin merkevare «Nordic Crane».

Endrer navn og logo

I Brønnøysundregistrene ble Kynningsrud Nordic Crane AS i går endret til bare å hete Nordic Crane AS. I både Danmark og i Sverige har søsterselskapene samme navn, etterfulgt med henholdsvis A/S og AB. Samtidig har krandivisjonen fått en ny logo og omprofilering av maskiner, utstyr, arbeidsklær og annet vil skje fortløpende.

Kynningsrud poengterer at det kun er navnet og logoen til kranvirksomheten som endres. Både Kynningsruds visjon, verdier og kultur skal beholdes og at kran er et viktig satsningsområde i konsernet.

Opphav og kilder: Kynningsrud

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078